Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2017 20:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego zveřejňuje první singl z alba Precedens i s videoklipem. Kdo ho okopíruje jako první?

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu po dlouholetém čekání odhaluje první ukázku ze svého debutového sólo alba.

Jeden ze dvou nejlepších československých rapových interpretů dnes po neuvěřitelném, přibližně desetiletém čekání vydává první singl ze svého debutového sóla. Již nyní je jasné, že Ego bude navždy držet rekord v počtu odehraných koncertů bez plnohodnotného projektu ve vlastní režii. Postupně se začínáme dozvídat i důležité informace týkající se data vydání a člen Kontrafaktu stihl prozradit název – Precedens.

První zveřejněná skladba nese titul Robím to, čo chcem, a i když jsme původně čekali věc s Tomim Popovičem, nakonec jde o záležitost výhradně v Egově režii. Tedy, o hudební produkci se ještě postaral Peter Pann a vizuální stránku doplnili Sorry we can. Při sdílení skladby si autor neodpustil ani krátký komentář, se kterým se do značné míry ztotožní každý z nás, protože poukazoval na to, jak inovátorští dokáží jeho kolegové být. Více už asi doplňovat není třeba a přejděme k samotnému výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse