Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 18:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hloupý youtuber nacpal hlavu do mikrovlnky plné cementu, aby splnil bizarní výzvu. Nebyl daleko od smrti, pomohli mu až záchranáři

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Jeden z nejhloupějších nápadů, o jakých jsme kdy slyšeli.

Nikdo zřejmě nepochybuje o tom, že internet je místo, kde se nejvýrazněji koncentruje lidská stupidita, ale jeden britský youtuber posunul všechny hranice ve svém posledním videu. S kamarády se vyhecovali do výzvy, jejíž hlavní myšlenkou bylo vecpat hlavu do mikrovlnky plné cementu, tedy konkrétně látky zvané Pollyfilla. Zacementovat si hlavu do mikrovlnky je již od začátku mimořádně hloupý nápad, avšak Jay Swingler byl nebojácný a do výzvy se pustil. Přívod vzduchu v mikrovlnce mu měla zajišťovat trubička, jenže právě na ní to všechno padlo, protože trubička se v jedné chvíli zablokovala a Jay s mikrovlnkou na hlavě začal panikařit.

Způsobil to zejména fakt, že trubička představovala jediný přívod kyslíku, a tak byla panika na místě. Jeho kamarádi se snažili zachovat chladnou hlavu a po pár minutách zavolali záchranáře, protože si se vzniklou situací nedokázali poradit. Záchranáři nakonec Jayovi hlavu z mikrovlnky uvolnili a on pouze konstatoval, že si svého života nikdy nevážil tak jako ve chvílích, kdy si nebyl jistý, zda se dožije dalšího dne. I samotní záchranáři pak pouze kroutili hlavou nad tím, co to partu kamarádů napadlo, a tak určitě doma podobné výzvy raději nezkoušej.

Domů
Sdílet
Diskuse