Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 13:56
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Praha jako na dlani ze sídla v hodnotě 59 milionů, kde nechybí vnitřní bazén nebo výtah

KULTURA
Uložit Uložené

Luxus hodný Spojených arabských emirátů, o jakém může 99 procent lidí z našich dvou zemí jen snít.

Nemovitost, jejíž hodnota se vyšplhala do závratných výšin a činí 59 milionů korun. Jako první se vám s největší pravděpodobností hlavou mihla otázka, zda opravdu stojí za to, a odpověď necháme na vás v komentářích na konci článku.

Honosné sídlo nabízí budoucím majitelům podlažní plochu 675 metrů čtverečních rozvrženou mezi 4 podlaží, což značí dostatek prostoru i pro početnější rodiny. V rámci výměry si svůj kousek kromě klasických místností vzala také sauna, interierový bazén, tělocvična či 2 zimní zahrady. Výjimečný nadstandard, na jaký jsme zvyklí především z amerických filmových trháků.

Na výsledné ceně se odráží vše, od lokality v 5. pražském obvodu přes použití drahých materiálů až po zmíněnou výměru. Více vám už ale napoví galerie snímků a v případě zájmu o detailnější informace můžete kontaktovat makléře přes daný link.

Impozantní klimatizovaná vila s vnitřním bazénem, saunou, výtahem a 205 teras v klidné rezidenční lokalitě plné zeleně na pražském Smíchově, v těsném sousedství lesoparku Šalamounka.“

Více podobných nemovitostí najdete u realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse