Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2018 15:55
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Odhalená pokožka a podprsenka v hlavní roli. Průsvitné topy rafinovaně ukáží to, co si jindy necháváš pro sebe

MÓDA
Uložit Uložené

Modelky i módní ikony sahají po krajce a síťoviny, díky čemuž vypadají ještě přitažlivěji.

Trendy v módě se neustále vracejí a my tu máme další z těch recyklovaných, pouze ve vylepšené verzi. Tylové a síťované topy nosily už hvězdné členky Spice Girls nebo Gwen Stefani v dobách největší slávy. Počasí pro tyto topy sice není zrovna nejideálnější, ale módní blogerky se umí s tímto mimořádně sexy kouskem vyhrát tak, že ani v chladnějších měsících v nich určitě nezmrznou.

Pod kabát nebo péřovou bundu postačí teplý kardigan, na krk šála a můžeš vyrazit. Ne však na turistiku do ulic, ale například do kina s kámoškou nebo na večeři s tím, kdo stojí za tvůj čas. Nicméně, pokud máš ráda teplo, doporučujeme nechat si to na slunečnější měsíce, kde takový top využiješ v mnohem širším spektru kombinací.

Začínáme silným triem – Micah Gianneli, Olivia Culpo a Caroline Daur

Základem průhledného topu je reprezentativní podprsenka. Je přitom úplně jedno, jestli je to classic, strappy, triangle nebo balconette. Vybrat si můžeš jednobarevnou, vzorovanou nebo i s květinovou výšivkou stejně jako to udělala španělská zpěvačka Ámbar Garcés. My jsme spíše za jednoduchost, ale každému podle vkusu. Verze s podprsenkou má také svůj protějšek, který nám odprezentovala Chiara Ferragni v průsvitném body s nášivkou na prsou nebo i Kendall Jenner, která zde sice podprsenku má, ale vypadá stejně, jako kdyby si vyrazila nahoře bez.

Dej si záležet na výběru podprsenky a moc u toho nedumej. Černá nebo tělová klasika, případně trojúhelníčky s řemínkem navíc jsou tím nejlepším možným řešením. Pro inspiraci můžeš zaběhnout i k Else Hosk, Saře Sampaio a Lais Ribeiro, které by to jako modelky spodního prádla měly mít v malíčku.

 

Príspevok, ktorý zdieľa mxagnes (@mxagnes),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Showroom (@skitzyou),

Pokud se ti podprsenka zdá jako málo, k dispozici máš i další řešení. Body na tenoučká ramínka a v teplejším období ti podobnou službu udělají i plavky.

Pokud jde o kombinace, tak základním pravidlem je nepůsobit v takovém kousku přes odhalenou kůži levně a vulgárně. Výborným příkladem, jak na to, je oblíbená australská influencerka a módní blogerka Micah Giannella. Micah je totiž skutečnou milovnicí průhledných topů a pokaždé to u ní vypadá opravdu světově. Při výběru se nedrží jen klasické černé a rada volí i krajku, poutavý potisk nebo odlesky, které díky správné vybranému zbytku nepůsobí kýčovitě.

Krajkové body s nádechem luxusu a roztrhané džíny vytvoří ten správný kontrast, síťovaný top a kožené kalhoty zas drsnější look, a pokud si k tylu dáš sako a lodičky, o eleganci máš postaráno. Bohatě ti přitom postačí pouze jeden takový kousek a uhraješ to s ním na milion různých způsobů nošení.

Průsvitné topy vypadají pěkně i v jiné barvě než černé a bát se netřeba ani vzorů, mřížování, detailů v podobě mašle a kamínků, na které kromě Micah vsadila i Chiara Ferragni. Podobné kousky má v nabídce například Asos (tady nebo tady), Zara, H&M, Topshop, Victoria's Secret nebo Bershka.

Domů
Sdílet
Diskuse