Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2018 15:56
Čas čtení 0:00
Marek R.

Miňo Stoch vstřelil v dresu pražské Slavie fantastický gól z vlastní poloviny

SPORT
Uložit Uložené

Miňo a fantastické góly, to prostě jde k sobě.

Nejlepší fotbalové ligy světa pokračují už nějaký ten pátek v plném proudu, zatímco český a slovenský divák si musí na fotbal na našich trávnících stále počkat. Zimní pauza je totiž v našich dvou zemích o něco delší a týmy tento čas využívají poctivou přípravou na náročnou jarní část, kde se bojuje jak o vítězství v poháru, tak hlavně i o vítězství v lize.

Součástí jsou také samozřejmě přípravné zápasy a dnes si ten svůj zahrála i pražská Slavia, v jejíž sestavě najdeme také několik Slováků a mezi nimi i bývalého reprezentanta a držitele ceny za nejhezčí gól roku – Miňo Stocha. Slavia si změřila síly s ukrajinským Šachtarem a přestože zápas prohrála 2:3, úvodním gólem zápasu potěšila oko nejednoho fanouška.

O ten se postaral právě Stoch, který je známý tím, že pokud dá gól, tak ve velkém množství případů to i opravdu stojí za to a je tomu tak i tentokrát. Míč si sice převzal na vlastní polovině, ale ani to mu nezabránilo, aby vyzkoušel štěstí a výsledek už můžete vidět níže.

Domů
Sdílet
Diskuse