Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2018 14:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ilumináti jsou skuteční a ovládají svět, tvrdí bývalý kanadský ministr obrany. Z politika se stal konspirační teoretik na známém podcastu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejenže jsou skuteční, ale mají i obrovské eso v rukávu.

Život bývá pestrý a z člověka se v průběhu let může stát i bláznivý konspirační teoretik. A to přesto, že kdysi působil ve vrcholové politice. Zářivým příkladem muže bez důkazů, ale s plným pytlem obvinění, je bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer, který se již v minulosti objevil ve světových médiích kvůli svým šíleným prohlášením.

Hellyer, který byl ministrem v letech 1963 až 1967, se objevil ve známém konspiračním podcastu Lazarus Effect a tvrdil, že na světě definitivně existují ilumináti, kteří jej pevně ovládají a určují, jak bude vypadat zítřek. Podle něj jde o malou skupinu lidí z různých oblastí se spoustou peněz ve fosilních palivech, a tak ještě nedovolí světu orientovat se na obnovitelné zdroje.

Nejdříve prý musí své investice do fosilních paliv přeměnit v peníze, aby je mohli v budoucnu investovat do nové energie, ale ještě nenastal správný čas. Hellyer vyzval lidi, aby začali protestovat a dožadovat se pravdivých informací o tom, kdo vlastně svět řídí, přičemž dodal i to, že ilumináti ve skutečnosti vlastní technologii schopnou zvrátit globální oteplování, avšak zatím ji nechtějí použít. V minulosti se vyjádřil, že Američané před lety zajistili místo pádu mimozemské lodě a ukradli ji Kanaďanům, díky čemuž získali zmíněnou technologii proti globálnímu oteplování, a tak velká část iluminátů zřejmě pochází z USA.

Bývalý ministr by přitom chtěl dosáhnout pouze lepšího světa pro nás všechny a věří, že pokud se konečně odhodláme spolupracovat s mimozemšťany, kteří jsou na mnohem vyšší úrovni v zemědělství či medicíně, Země by vůbec nemusela eventuálně zaniknout. Pokud jsi tedy ještě neoslovil svého lokálního mimozemšťana s nabídkou na spolupráci, určitě tak udělej co nejdříve, protože člověk nikdy neví, jestli se vůbec ilumináti jednoho dne rozhodnou globální oteplování zastavit, nebo nás nechají všechny zemřít.


Domů
Sdílet
Diskuse