Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2018 17:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Egova Precedens Tour posune hranice živých vystoupení v Česku. Obrovská světelná instalace si pohraje s vašimi smysly

HUDBA BRNO
Uložit Uložené

Už víme, že předskokanem bude Lvcas Dope a těšit se můžeme na světelnou show, jakou se zatím nikomu zrealizovat nepodařilo.

Už příští měsíc bude celé Československo svědkem živého přednesu nejočekávanějšího alba Precedens od člena Kontrafaktu, Ega. Ten se postupně představí ve třech slovenských a třech českých městech, přičemž Banská Bystrica a Bratislava jsou již beznadějně vyprodány. K tomu směřuje i Praha, Ostrava a Brno, ale stále máte možnost zakoupit si klasické a pár posledních VIP lístků na ticketportal.cz.

A na co všechno se vlastně můžeš těšit? Samozřejmostí jsou hosté, z nichž však většinu Ego představí až přímo na vystoupení. Už však víme, že v Ostravě ho podpoří Ben Cristovao. Předskokanem celého turné bude dvojice Lvcas Dope a Jofre a samotná hlavní část vystoupení má za úkol přesvědčit diváka o tom, že nikdy nic lepšího neviděl. Náročná a nákladná světelná show naprogramovaná profesionály přesně na milisekundy s hudbou si pohraje s tvými smysly i představivostí.

Odrazy a hra světel ve spojení s bangery z alba Predecens a režií v podání Rolanda Wranika ze Sorrywecan jsou zárukou, že se je na co těšit. Zároveň je snad jasné, že nic podobného se už nikdy opakovat nebude.

Brno – 9. 3. (událost/lístky)

Ostrava – 16. 3. (událost/lístky)

Praha – 23. 3. (událost/lístky)

Egova Precedens Tour posune hranice živých vystoupení v Česku. Obrovská světelná instalace si pohraje s vašimi smysly
Domů
Sdílet
Diskuse