Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2018 15:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner připravila Snapchat o 1,5 miliardy jediným tweetem. Na sociální síti aplikaci prohlásila za mrtvou

TECH
Uložit Uložené

Mladá maminka má obrovský vliv.

Mladá hvězda Kylie Jenner nedávno ovládla titulky zahraničních médií poté, co konečně porodila svou dcerku. Od minulého listopadu až do porodu prakticky nepoužívala sociální sítě a zůstávala v izolaci, avšak po porodu se vrátila na scénu ve velkém stylu. Nadšeni z toho určitě nebudou zaměstnanci a majitelé akcií společnosti stojící za aplikací Snapchat.

Aplikace nedávno vydala novou aktualizaci, která se lidem absolutně nelíbila a na internetu dokonce vznikla petice, aby tvůrci aplikace aktualizaci odstranili a vrátili Snapchat do původního vzhledu. Jako by nestačilo, že internetovou petici proti aktualizaci podepsalo více než 1,2 milionu lidí, k aplikaci se před pár hodinami vyjádřila i zmiňovaná Kylie Jenner.

Její sláva začínala právě na Snapchatu, kde neustále přidávala nové příběhy ze svého života a sledovaly ji tam miliony lidí, jenže po aktualizaci ho pomalu přestala používat i ona. Na Twitteru proto vyjádřila svou frustraci z toho, jak se její milovaná aplikace změnila.

V příspěvku napsala, zda ještě někdo už ani neotvírá Snapchat stejně jako ona, a potom aplikaci vyznala lásku, jenže zřejmě nečekala, co její tweet způsobí. Reakce Kylie začala velký propad akcií společnosti Snapchat. Jejich hodnota se propadla zhruba o 7 procent a celkově o téměř 1,5 miliardy dolarů. I to svědčí o tom, jakou obrovskou sílu dnes mají osobnosti na sociálních sítích.



 


Domů
Sdílet
Diskuse