Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2018 7:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sám proti pěti a bez problémů. Slovák GuardiaN opět dokázal, že patří mezi světovou špičku

TECH
Uložit Uložené

Ladislav znovu potěšil své fanoušky perfektní hrou.

Slovák Ladislav Kovács se na našem webu objevuje pravidelně každých pár měsíců. I dnes patří mezi špičku hráčů Counter-Strike: Global Offensive a se svým oblíbeným AWP zazářil i na turnaji IEM Katowice 2018. V zápase proti týmu fnatic sice jeho mužstvo Faze Clan prohrávalo už 6:2, ale GuardiaN se postaral o parádní moment v situaci, kdy zůstával proti pěti protivníkům už jen on sám.

Laco se strategie svých soupeřů nezalekl a postupně si vychutnal každého z nich, přičemž se na internetu objevily i názory, že mu protivníci kolo prakticky darovali, protože takto proti zkušenému sniper zahrát jednoduše nemohou. Faze Clan se přitom fnatic postavil přímo ve finále celého turnaje, a i když Lacův tým nezahrál vůbec špatně, na své soupeře opět nestačil.

GuardiaN si tak na své konto připsal další prohru v samotném finále, kterou mu osud pravidelně dopřává, ale skvělý moment si budou fanoušci pamatovat ještě velmi dlouho. Za první místo získal fnatic 253 tisíc dolarů, zatímco FaZe je bohatší o 102 tisíc.

Domů
Sdílet
Diskuse