Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2018 23:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Snapchatu prodal aplikaci za 48 milionů eur, ale neutratil z nich ani cent. S rodinou procestoval svět, a dokonce na tom začal vydělávat

TECH
Uložit Uložené

Garrett očividně ví, jaké rozhodnutí je třeba udělat v konkrétních situacích.

Možná si ještě matně vzpomínáš na Garretta, o kterém jsme na našem webu psali před dvěma lety. Garrett Gee tehdy už začínal své cesty po světě a pouštěl se do života bez jakýchkoli finančních starostí, což mu zajistil prodej jeho aplikace společnosti Snapchat. Pokud ses už setkal s obrázkem, na kterém najdeš logo Snapchatu společně s mnoha černými tečkami po stranách fungujících jako QR kód, pak jsi využil právě vynález tohoto muže.

Za aplikaci mu tehdy Snapchat zaplatil 48 milionů eur a on se hned na to rozhodl prodat všechen svůj majetek a vydat se s manželkou i dvěma dětmi do světa. Za majetek inkasoval necelých 40 tisíc eur a po několika měsících zjistil, že mu peníze až tak rychle neubývají.

Po pár letech se již Garrett dostával na hranici, při níž by musel sáhnout na peníze vydělané z obchodu se Snapchatem, ale osud to opět zařídil jinak. Díky zvyšující se popularitě na Instagramu se Garrettovi i jeho sympatické rodince ozývalo stále více značek či hotelů s nabídkami na spolupráci, a tak před příchodem do minusu začal Garrett znovu vydělávat.

Ani po čtyřech letech od zisku závratných 48 milionů eur tedy z vydělaných peněz Garrett neutratil ani cent a dnes žije finančně nezávislý život s vědomím, že si pohodlně vydělává na živobytí cestováním a propagací značek na Instagramu, zatímco mu na účtech odpočívá obrovská částka. Pokud ji před čtyřmi lety i správně investoval, dnes je z ní ještě větší spousta peněz. Pokud je jednou Garrett i s rodinkou začnou utrácet, jen tak rychle se jim to nepodaří.   

Domů
Sdílet
Diskuse