Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 15:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejočekávanější banger Smackovy kariéry je venku! Takto zní Skončila Show se Sergeiem Barracudou

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Fanouškové hned dostávají i doprovodný videoklip a nás bude zajímat, co udělá tento hit s fanoušky na koncertech.

Ještě před pár lety mnozí tvrdili, že slovenská scéna je před tou českou o nějaký ten krok napřed a jen málokdo by měl právo protestovat. Dnes už žádné rozdíly nevidíme, právě naopak. Jasným důkazem je i Smack, který má na svědomí neuvěřitelný rozmach grimeu v našich končinách. Jsme zároveň velmi rádi, že je otevřen spolupráci s kolegy mimo tento stylu a dokáže hledat společné prvky, které kvalitní hudbu spojují, ne rozdělují.

A za všechno mluví i dnešní novinka, které se nemůžeme dočkat, odkdy o ní Smack poprvé mluvil. Videosingl dostává název Skončila Show a hostuje na něm ostravský Sergei Barracuda. Toto skvělé kombo doplňuje na hudební produkci Huclberry a my snad ani nemáme co dodávat. Snad jen to, že o temný reprezent vizuál se postaral režisér Matyáš Fára.

Budeme zvědaví, jak bude tato věc fungovat na živých vystoupeních, ale dá se předpokládat, že konstrukce klubů dostanou pořádně zabrat. Vždyť posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse