Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2018 11:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem představuje hororový videoklip ke skladbě Framed

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších raperů planety představuje třetí videoklip ke svému zatím poslednímu albu.

Eminemovo loňské album s názvem Revival vyvolal ihned po vydání množství diskusí a fanoušky rozdělilo do několika táborů. Některým vadila témata a texty, jiným zase technika či hosté. Koneckonců šlo o suverénně nejdiskutovanější a nejvíce polarizující projekt americké legendy, která k němu již stihla natočit dva videoklipy s obrovským úspěchem.

Dnes tu máme po delším čekání další, přičemž již na základě zveřejněných ukázek před pár dny nám bylo jasné, že se máme na co těšit. Podobně jako samotná skladba Framed, i vizuál se do značné míry podobá autorově ranní tvorbě, s čímž by neměl mít problém žádný fanoušek. Zpracování do krátkého hororového filmu plného psycho záběrů v konečném důsledku ani není co vytknout.

Eminema čeká v první polovině léta evropské turné a objeví se i ve městech a na festivalech nedaleko Česka, takže si tuto příležitost určitě nemůžeš nech ujít. Teď už ale videoklip k tracku Framed.

Domů
Sdílet
Diskuse