Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2018 18:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Před smutnou pravdou naší společnosti nesmíme utíkat. I přes mnoho problémů existují způsoby, jak je vyřešit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ilustrace od italského umělce se trefují do černého.

Ilustrace dokáží velmi jednoduše přilákat pozornost. I proto bys je často mohl objevit v respektovaných světových médiích, které oslovují talentované umělce a platí jim za to, aby články trefně dotvořili. I Marco Melgrati vydělává prací pro nejrůznější noviny a časopisy.

Na Refresher jsme o něm už v minulosti psali, ale Marco je mimořádně aktivní a ilustrace nevytváří pouze pro periodika. Často si ve volném čase vymyslí ilustraci na aktuální téma a nezapomene ji přidat na Instagram, kde se mu nasbíralo již více než 70 tisíc sledovatelů. Už jeho jméno naznačuje, že pochází z Itálie, avšak svou rodnou hroudu opustil.

Momentálně žije v mexickém hlavním městě a pracovní příležitosti získává všude, kde se dá. Je zajímavé, že velká část Marcovy tvorby se zaměřuje právě na ty depresivnější součásti naší společnosti, ale před problémy se netřeba ukrývat. Raději se jim postavit čelem, než se jimi pak nechat doběhnout.

Domů
Sdílet
Diskuse