Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 11:42
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Srdce módních blogerek si získaly transparentní kabelky v barvách duhy i luxusní igelitky odhalující soukromí

MÓDA
Uložit Uložené

Jsou výborné do deště a díky hravému a barevnému provedení i do slunečných dní.

Téměř před rokem jsme psali o kabelkových trendech, mezi nimiž hrály prim zejména proutěné basket bags, nápadné strapy a ještě nápadnější zdobení. Krok vedle s nimi neuděláš ani tuto sezónu, takže pro košíčky zajdi do Zary nebo na stránku Cult Gaia, pro strapy navštiv Guess a zdobení najdeš všude, kam se jen rozhlédneš. Ale pokud se ti nechce rozhlížet, zkus naše tipy tadytady nebo tady.

Tento rok si obrovskou popularitu v duchu hesla „ukaž, co máš v kabelce“ získaly u módních blogerek především transparentní tašky a jejich bezbarvé nebo mnohem zajímavější barevné verze.

Jejich milovnicí je i Aimee Song a v trendech se neztratí ani dívky z našich končin

Hned v úvodu ale upozorňujeme, že ačkoli to vypadá lákavě, výsledek může být katastrofální. Tento trend si totiž vyžaduje jistou organizovanost a cit pro pořádek, takže pokud se ti transparentnost líbí, ale v tašce máš bordel jako v koši, máš čtyři následující možnosti. Buď se na průhledné kabelky vykašleš a použité hygienické kapesníky si i nadále necháš jen pro sebe; inspiruješ se blogerkami, které klasickou tašku s všestranným obsahem šoupli do čiré shopper bag; sáhneš po kabelce půl napůl, nebo po kabelce typu minimalistický clutch/sáček v průhledném obalu.

Bezchybná Chanelka s obsahem jako na dlani

Dokonalé transparentní tašky v barvách duhy pro všechny pořádkumilovné má v nabídce například Chanel (zde nebo zde), průsvitné shopperky ti nabízí Mango a MSGM, půl napůl v podobě vaku najdeš na Asosu a tašku typu clutch/sáček v průhledném obalu má k dispozici Zara (klikej zde nebo zde).

 Viktoria Rader zkombinovala elegantní kalhotový kostým se Céline „igelitkou“ bravurně

 
Příklady nošení kabelky v kabelce, která uchrání vaše soukromí, si osvědčila Alicia Roddy, Carolina Nashtai i portugalská kráska Sandra Rodrigues Pinto

Domů
Sdílet
Diskuse