Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2018 18:04
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Hannah nebyla jediná oběť znásilnění. První trailer k 2. sérii seriálového hitu 13 Reasons Why se vydává nečekanými a dramatickými cestami

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sebevraždou Hannah příběh neskončil.

Seriálová adaptace knihy 13 Reasons Why od Jaye Ashera se chytila mimořádně dobře, takže tvůrci nám nabídnou druhou sérii. Ta bude vycházet čistě z fantazie scénáristů, jelikož Asher žádné pokračování nenapsal.

V první sérii jsme mohli sledovat příběh Claye Jensena (Dylan Minnette), který obdržel balík plný audiokazet. Nahrála je jeho kamarádka Hannah Baker (Katherine Langford) a vysvětluje na nich, proč se rozhodla spáchat sebevraždu.

A jak se dozvídáme z traileru, Hannah nebyla jediná. Podle scenáristy Briana Yorkeye jsme v první sérii viděli Hannah verzi událostí. Ještě toho však podle něj bylo mnoho nevyřčeno o ostatních postavách, včetně samotné Hannah.

Její příběh totiž její smrtí neskončil. Ke Clayovi se dostávají záhadné fotografie, které odhalují temnou pravdu o škole Liberty High.

Kromě zmíněné dvojice Minnette a Langford se do seriálu vrátí i kompletní casting předchozí série. Opět se tedy objeví Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Devid Druid, Amy Hargreaves a Kate Walsh.

Premiéry druhé série se dočkáme 18. května 2018. Trailer působí poměrně intenzivně, takže nás evidentně opět čeká emocionální jízda. Budete sledovat?

Domů
Sdílet
Diskuse