Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2018 17:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Polskou dálnici zaplavily tuny mléčné čokolády. Nehoda kamionu nejvíc zaskočila hasiče, kteří ji museli odstraňovat

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Naši severní sousedé dnes zažili velmi zajímavou dopravní nehodu.

Na západě Polska museli před pár hodinami hasiči zasahovat při mimořádně bizarní dopravní nehodě. Řidič kamionu ráno nezvládl řízení a na dálnici se se svým vozem převrátil. Na dálnici v té chvíli nebylo velké množství aut, díky čemuž se nikomu nic nestalo, a řidič samotný byl převezen do nemocnice jen se zlomenou rukou. Přesto zanechal na dálnici hasičům práci na celé odpoledne.


Jak uvedla polská televize TVN24, hasiči měli zásah oslazený tunami mléčné čokolády, kterou řidič v cisterně převážel. Horká mléčná čokoláda začala po nehodě okamžitě vytékat na povrch dálnice a pomaličku chladnout, což hasičům způsobovalo vrásky na čele. Nejenže se po ní nedalo chodit, protože byla mimořádně lepkavá, ale po vychladnutí ji jeden z hasičů označil za horší než sníh.

K jejímu odstraňování z dálnice museli hasiči použít horkou vodu, a tak byl celý úsek uzavřen. Nejlépe však i tak vypadají fotografie, které na čokoládové dálnici vznikly. Čekající řidiči z ní určitě nadšení nebyli, ale kdyby tam vypustili děti, možná by hasiči ušetřili i za horkou vodu.

Doporučeno
Vyplatí se pořád jezdit za nákupem jídla do Polska? Jeli jsme to zjistit! Ceny těchto potravin nás šokovaly Vyplatí se pořád jezdit za nákupem jídla do Polska? Jeli jsme to zjistit! Ceny těchto potravin nás šokovaly 3. prosince 2023 6:00


 


Domů
Sdílet
Diskuse