Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2018 11:43
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Sloník Dumbo se vrací v režii Tima Burtona! Magická ukázka láká na nádherný a dojemný zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hraná adaptace známého animovaného filmu se představuje na prvních záběrech.

Roztomilý létající sloník Dumbo je zpět. Disney pro nás chystá další hranou verzi své známé pohádky, tentokrát kultovního animáku z roku 1941.

Režie nové verze se chopil Tim Burton (Karlík a továrna na čokoládu) a opět nám povypráví notoricky známý příběh malého Dumba, kterému se všichni posmívají pro jeho velké uši.

Když však Dumbo objeví nové přátele a svou schopnost létat, zjistí, že dokáže překonat všechny překážky. V hlavních rolích uvidíme Evu Green, Michaela Keatona, Colina Farrella, Dannyho DeVita, Alana Arkina či Josepha Gatta. Scénář napsal Ehren Kruger (Kruh, Transformers:Zánik).

Teaser láká na vizuálně působivý zážitek, budeme ale také doufat, že Burton nám všem dokáže, že na to stále má. Poslední jeho filmy totiž měly velmi kolísavou kvalitu. Dostane se právě s Dumbem do formy? Je pravdou, že látka je to pro něj poměrně neobvyklá, když uvážíme, že se dostal do povědomí hlavně černým humorem a gotickou stylizací.

Samotný teaser působí příjemně a ve fanoušcích určitě zabrnká na nostalgické struny. Chytřejší však asi budeme po oficiálním traileru.

Jsme zvědaví, zda dokáže k notoricky známému příběhu dodat vlastní pečeť a originalitu. Snad se nespolehl jen na hezké obrázky. Do českých kin Dumbo přiletí 28. března 2019. Co říkáte na první teaser?

Sloník Dumbo se vrací v režii Tima Burtona! Magická ukázka láká na nádherný a dojemný zážitek
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse