Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2018 13:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Už tento víkend začíná festival s nejdražší sestavou v Československu! Na Aerodrome vystoupí Lana Del Rey, Wiz Khalifa, Macklemore a další

HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Od čtvrtku se tisíce hudebních nadšenců přesunou do Panenského Týnce nedaleko Prahy.

Už za pár desítek hodin se otevřou brány největšího multižánrového festivalu v Česku. Ty už dobře víš, že jde o Aerodrome, který se bude konat od čtvrtka 28. 6. až do časného nedělního rána nedaleko Prahy, v Panenském Týnci. Těšit se můžeš na bohatý hudební program a množství atrakcí, bez kterých si už vlastně události pod širým nebem ani neumíme představit.

Co se týče seznamu vystupujících, tak ten byl bez pochyb nejdražší ze všech československých festivalů, protože kromě Wize Khalify, Macklemora či Limp Bizkit vystoupí i Lana Del Rey a mnoho dalších. Na své si přijdou i zastánci domácích interpretů, za kterých zmíníme například Marpa nebo Ektora.

Do areálu se z Prahy dostaneš kyvadlovou dopravou nebo vlakem. Více informací najdeš na oficiální stránce. Do komentářů nám dej klidně vědět, na koho se nejvíce těšíš, a když potkáš náš redaktorský tým, který v rámci Refresher Léta navštíví i Aerodrome, neboj se ozvat.

Domů
Sdílet
Diskuse