Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
31. července 2018 19:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

70 procent lidí by šlo radši na rande s člověkem, co má iPhone a ne Android

ZAJÍMAVOSTI ANDROID IPHONE
Uložit Uložené

Lidé s iPhony jsou však taky mnohem horší partneři.

Žijeme v době, kdy značka mobilního telefonu vážným způsobem ovlivňuje to, jak je daná osoba vnímána. Samozřejmě, je jasné, že se jinak podíváme na člověka s nejnovějším Samsungem a jinak na někoho s prehistorickou Nokií, ale jak naznačuje průzkum od společnosti De-cluttr, situace je o něco horší.

IPhone má zkrátka svou image, ale v kvalitativních i cenových vlastnostech je srovnatelný s jinými high-end smartphony. I přesto však 70 % z 1 502 dotazovaných různých věkových kategorií odpovědělo, že by na rande raději šlo s člověkem s telefonem od Apple než se smartphonem s Androidem. Téměř 40 % lidí si navíc myslí, že značka telefonu toho druhého ovlivňuje výsledek prvního rande.

Vlastnit produkty od Apple zkrátka přidává na atraktivitě, ale telefon s logem jablíčka ani zdaleka není všechno. Ideální je, když máš smartphone v dobrém stavu – víc jak třetina totiž z rozbitého displeje vyvozuje, že daný člověk nemá dostatek peněz na opravu. Nebo, což je ještě horší, že se o sebe a o své věci vůbec nestará, což ani náhodou nevysílá dobré signály.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00

Ještě horší však je, když je telefon příliš starý. Samotní majitelé iPhonů jsou však i mnohem horší partneři na rande – mají větší tendenci psát si s někým, jít na záchod pouze kvůli použití mobilu a častěji rande ruší.

70 procent lidí by šlo radši na rande s člověkem, co má iPhone a ne Android
Zdroj: decluttr
Domů
Sdílet
Diskuse