Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2018 17:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Všechny fotky na Instagramu začínají vypadat stejně. Profil si utahuje z neustálého opakování konceptů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sociální síť přišla o své kreativní kouzlo.

Instagram před lety začal jako místo, kde mohou lidé sdílet své výjimečné zážitky z běžného života. Postupem času se proměnil v sociální síť, kde každý hledá umělou dokonalost a lidé chtějí neustále vypadat jako své idoly.

I proto vznikl profil s názvem Insta Repeat, který si utahuje z toho, jak rychle se z Instagramu vypařila kreativita a přeměnil se na místo, kde každá druhá fotka vypadá stejně. Anonymní autor profilu chce upozornit na to, že Instagram už dávno není o každodenních přirozených zážitcích a lidé spíše využívají identických konceptů při fotografování, takže bez větších problémů vytvořil několik kategorií, na kterých je to jasně viditelné.

Od červeného domku přes vchod do stanu až po chlupatou krávu, Instagram se jen hemží tisícovkami identických fotografií, a tak by i následující srovnání mohla být inspirací pro tebe. Snaž se od instagramového stáda odlišit vlastními kreativními fotkami a co ty víš, možná to dotáhneš až na internetového influencera.

Výhled ze stanu

Vyfocený mobil

Člověk uprostřed kaňonu

Výhled přes nohy

Na střeše auta

Červený domek

Člověk před jezerem

Visutý most

S kloboukem

Na loďce s pádly

Chlupatá kráva

Na kraji jeskyně

Domů
Sdílet
Diskuse