Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2018 14:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Do apartmánu v Miami si nainstaloval repliku Pagani Zonda místo stěny. Auto museli dostat dovnitř přes balkon

KULTURA
Uložit Uložené

Ve vile v Miami vymysleli zajímavý způsob, jak předělit prostor.

Hříšné bohatí lidé neznají hranice při nakupování nemovitostí, ani u interiérového designu. Majitel jednoho luxusního apartmánu v Miami dostal výborný nápad, jak předělit svou ložnici od obývacího prostoru.

Nevyužil k tomu standardní stěnu, protože už jen do samotného apartmánu investoval přes 8 milionů dolarů, o čemž svědčí i výhled přímo na oceán. Jako příčku použil rovnou repliku Pagani Zonda, která je ve skutečnosti jen uměleckým dílem bez možnosti provozu na cestách.

Na první pohled supersportovní auto s více než 750 koňskými silami umístil do speciálního stojanu vyrobeného z hliníku a uhlíkových vláken, díky čemuž nebude problém udržet ho v požadované pozici. Instalaci samotného vozidla zprostředkovala firma Artefacto Home Staging, která se specializuje na podobné extrémní úpravy nemovitostí. Do apartmánu muselo být auto přemístěno pomocí jeřábu.

Balkonové okno posloužilo jako vstup pro Pagani, které na trhu stojí více než 1,5 milionu dolarů, ale v tomto případě jde naštěstí jen o velmi propracované umělecké dílo. Majitel apartmánu bude moci každou noc usínat s pohledem na své hříšné bohatství, které mu umožnilo umístit repliku svého auta rovnou do ložnice.

Domů
Sdílet
Diskuse