Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2018 10:56
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nahlédni do prostor, kde vzniká Jägermeister! Barborka si v Německu vyzkoušela výrobu, jízdu v trabantu i nejlepší burger

REFRESHER
Uložit Uložené

Před pár týdny jsme navštívili Německo a krom známé továrny na výrobu Jägermeisteru jsme se zastavili i v Berlíně.

S naším video týmem jsme už dávno překročili hranice Bratislavy a náš YouTube kanál se snažíme plnit obsahem i z jiných částí Slovenska a samozřejmě také Česka. Před pár týdny jsme díky skvělým lidem z Jägermeisteru dostali možnost podívat se, jak se tento, v našich končinách nesmírně oblíbený, nápoj vyrábí. Vybavili jsme se tedy kamerou, mikrofonem i moderátorkou Barborkou a vydali se na pražské letiště.

Ve videu už máš možnost vidět naši návštěvu městečka Wolfenbüttel, kde se odehrává celá magie kolem Jägermeisteru. Bohužel jsme nedostali možnost natočit si vše, protože do značné míry jde o výrobní tajemství, přesto vám dáváme možnost nahlédnout na místa, kam se skoro nikdo nedostane.

Po vyčerpávajícím dni s ledově namraženým nápojem jsme se vydali lovit zážitky do Berlína, kde jsme si zajezdili v trabantech, ochutnali nejlepší jídlo a vše samozřejmě zakončili obrovskou párty. Více už ale ve výsledném videu.

Domů
Sdílet
Diskuse