Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 19:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott koupil Kylie Jenner vzácný Rolls-Royce z roku 1950

HUDBA
Uložit Uložené

Kolem Travise a Kylie to dlouhodobě žije hned z několika důvodů. Teď opět překvapují.

Travis Scott a Kylie Jenner patří mezi nejznámější celebritní páry na světě, ale na rozdíl od ostatních se proslavili zejména svou prací a občasnými výstřelky, které však nikdy nevnímáme negativně. Sympatický pár se o slovo hlásí i nyní. Mladá miliardářka Kylie totiž před pár dny oslavovala 21. narozeniny, a to společně se známými kamarády jako Kanye West, Chris Brown či The Weekndem s Bellou Hadid.

S dárkem to měl však pochopitelně nejtěžší Travis, od kterého se očekávalo obrovské překvapení. Najít však něco pro člověka s bankovním účtem menším než jeho přítelkyně není jen tak, ale raper to bez problémů zvládl. Kylie Jenner dostala velmi vzácný Rolls-Royce z roku 1950 v bezvadném stavu.

Travis se tak nejprve postaral o jedno z nejlepších alb roku a potom o suverénně nejlepší dar pro svoji polovičku. Ta se před pár desítkami hodin pochlubila přírůstkem do garáže na svém Instagramu. Pokud náhodou víš, kolik by tento kousek mohl stát, klidně napiš do komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse