Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 19:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Action Bronsona zatkli, protože si v Kosově na pódiu zapálil obřího jointa

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z největších fanoušků zelené rostliny nebude na evropský koncert vzpomínat v dobrém.

Pokud sleduješ zahraniční rap, tak tohoto rodáka z Queensu velmi dobře znáš. Kromě hudby se proslavil i relacemi o vaření a neodmyslitelnou součástí jeho osobnosti je i marihuana. K náklonnosti k zelené rostlince se pochopitelně bez problémů za velkou louží přiznává, a i když se s pár problémy v minulosti setkal, nikdy nebyl za mřížemi.

S radostí však určitě nebude vzpomínat na festival Sunny Hill v Kosovu, který se konal během víkendu. V rámci show má Action Bronson ve zvyku zapálit si obrovského jointa, párkrát si potáhnout a následně jej poslat do davu. Tato dramaturgická vložka se však nesetkala s pochopením kosovské policie a zatkli ho přímo na místě konání akce.

Podle známého portálu TMZ byl nakonec Bronson propuštěn na kauci, protože se z vazby ihned dostal. Jeho právník to nemá lehké, ale aspoň se nenudí.

Domů
Sdílet
Diskuse