Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2018 12:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na Hip Hop Kempu vystoupí NobodyListen, kluci z FCK THEM i Smack. Začínáme už ve čtvrtek

REFRESHER
Uložit Uložené

Hradec Králové bude hostit pokračování Addictu a díky Jägermeister Tatře si festival užijí i fanoušci elektronické hudby.

Festivalpark v Hradci Králové se příští týden již posedmnácté zaplní tisíci příznivců rapu z celého světa. V termínu 23. – 25. srpna se zde totiž odehraje 17. ročník kultovního festivalu Hip Hop Kemp. Pořadatelé ani letos nepřestávají lovit velké hiphopové hvězdy a jako každý rok nabízí skvělá jména. Během tří dnů se tak na šesti pódiích objeví stovky vystupujících mapujících světovou i tuzemskou hip hopovou scénu.

Kromě hiphopu se návštěvníci letos mohou těšit i na pořádnou porci elektronické hudby. Tu jim naservíruje partička ostřílených Jägermeister DJs, která bude hrát každý den od deseti večer až do tří do rána na Jägermeister Tatře. Střídat se tu budou DJs Akvamen, Friky, Forrest Pine, LU2, Poeta a NobodyListen.

Poslední jmenovaný si na Hip Hop Kemp připravil ještě jednu specialitu. Je jí festivalové vydání oblíbené party Addict, která se uskuteční ve čtvrtek v noci. Kromě vystoupení samotného organizátora DJ NobodyListen bude na programu také FCK THEM SHOWCASE, Smack + ARCHETYP 51, DVOJLITRBOYZZ a BABYPOOL.

Na Hip Hop Kempu vystoupí NobodyListen, kluci z FCK THEM i Smack. Začínáme už ve čtvrtek
Domů
Sdílet
Diskuse