Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2018 19:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si nechal v Tatrách potetovat obličej a Dalyb přichystal večeři. Dokument z české a slovenské zastávky tour je venku

HUDBA
Uložit Uložené

Mezi fanoušky se dostala poslední, třetí část dokumentární série, která mapovala Tekashiho první evropské turné.

Ještě na začátku léta se do Česka a na Slovensko vrátil Tekashi, neboť právě u nás začínala jeho první evropská tour. Oběhl několik obrovských metropolí a na základě všech dostupných videí můžeme tvrdit, že byla více než úspěšná.

Dnes nám zároveň kluci servírují třetí část dokumentární série, která všechny zastávky mapovala. Původně jsme se ještě měli dočkat dílu z Amsterdamu, ale selhala SD karta se všemi záběry a video z bratislavské a pražské zastávky je zároveň poslední video z World Domination Tour.

Kromě koncertů máme možnost vidět i to, co kluci vyváděli během dní a také návštěvu Mountain Resorts v Tatrách. 6ix9ine si dal udělat novou kérku na obličej od Sama Potučeka a Dalyb pořádně propekl pravděpodobně vepřové masíčko. Odezněla i část zatím nevydaného tracku od Sameye a nechybí ani Ego, který má k FCK THEM přirozeně velmi blízko.

Dozvídáme se také, že se měl původně celého pobytu zúčastnit i Tommy Cash, což bohužel nevyšlo, ale přítomností nás potěšil ruský Pharaoh. Více už ale v samotném výsledku.
 
Domů
Sdílet
Diskuse