Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2018 8:30
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Takto vypadá Joker v podání Joaquina Phoenixe! První náhled ukazuje jeho inteligentně působící i šílenou stránku osobnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude Joker pro Phoenixe průlomovou rolí?

Sólovka se šíleným Jokerem, která bude stát mimo DC univerzum, nám konečně představuje svého výjimečného záporáka (fotky najdete mezi textem níže).

Samotný představitel Jokera se ke snímku již začátkem léta vyjádřil velmi pozitivně a navíc prozradil, že ze scénáře jde strach. „Jde cítit, že jde o jedinečný film. Příběh je zasazen ve svém světě a hlavně: ‘ku*evsky mě děsí,“ řekl k tématu Joaquin Phoenix.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Arthur.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Z dostupných informací víme, že by nový Joker neměl být klasickou komiksovkou. Místo akce a zábavy zřejmě vsadí na pořádnou atmosféru a detailní psychologii postav.

O režii filmu se postará Todd Phillips (Hangover) a produkce připadla na ramena Martina Scorseseho. Premiéra je předběžně plánována na 4. říjen 2019.

Z instagramového postu Todda Phillipse už navíc víme, že hlavní postava by se měla jmenovat Artur Fleck.

Z hereckých představitelů se ve filmu kromě Phoenixe ukáže například i Zazie Beetz, Marc Maron či Robert De Niro.

Otce mladého Batmana alias Bruce Wayna si měl v sólovce s Jokerem zahrát Alec Baldwin, ale vzhledem k plnému programu se nakonec k natáčení nedostane.

Soundtrack ke snímku připadl na zkušenou Hildurovi Ingveldardóttiru Guðnadóttirovi (Sicario: Day of the Soldado). Příběh bude zasazen do 80. let a podíváme se v něm do dobře známého Gothamu.

Jakékoli další informace jsou dostupné v tomto vlákně. Co říkáte z prvních záběrů na Phoenixova Jokera? Působí na vás dostatečně šíleným dojmem?

Pokud vám výše předložené fotografie nestačily, podívejte se také na video z natáčení, které nám ukáže konflikt Phoenixe s klaunem.

Domů
Sdílet
Diskuse