Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2018 12:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov už jako osmiletý bojoval s medvědem, aby byl připraven na budoucí kariéru

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník UFC tvrdě trénoval už odmalička.

Informace o zápase mezi Khabibem Nurmagomedovom a Conorem McGregorem ti možná již začaly lézt na nervy. Po souboji se strhla šarvátka, z níž více lidé vyvázlo s modřinami a tři členové týmu Nurmagomedova byli dokonce zatčeni.

Později je policisté propustili, protože McGregor nechtěl podat žádnou oficiální stížnost na policii a na sociálních sítích se již šíří vyjádření zatčených členů o tom, jak jsou se svým napadením Ira spokojeni.

Tentokrát však na chvíli zapomeneme na včerejší souboj a vrátíme se zpět do minulosti, kdy Nurmagomedov ani nesnil o tom, že se stane šampiónem lehké váhy ve světoznámé organizaci UFC.

Jako mladý Rus tvrdě pracoval na tom, aby se zalíbil svému otci, který zažil ty nejtěžší chvíle ve válce, a tak se díky němu skamarádil s medvědím mládětem. Postupem času se z nich stali parťáci a Khabib používal medvěda i jako sparing partnera při wrestlingu.

Na videu můžeš vidět, že některé pohyby zůstaly bojovníkovi dodnes. Pravost nahrávky potvrdil před pár lety samotný Khabib a otec Abdulmanap pouze konstatoval, že v dětství jeho syna nebylo nic zajímavějšího, čemu by se mohl věnovat, takže Khabib testoval svůj charakter a netrénoval své bojové dovednosti.

Doporučeno
Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC Česká MMA hvězda Matěj Peňáz: Vémola mě překvapil, v Oktagonu mám právo na titul. Chci se dostat do UFC 16. ledna 2024 13:00


Domů
Sdílet
Diskuse