Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2018 v 12:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov už jako osmiletý bojoval s medvědem, aby byl připraven na budoucí kariéru

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ruský bojovník UFC tvrdě trénoval už odmalička.

Informace o zápase mezi Khabibem Nurmagomedovom a Conorem McGregorem ti možná již začaly lézt na nervy. Po souboji se strhla šarvátka, z níž více lidé vyvázlo s modřinami a tři členové týmu Nurmagomedova byli dokonce zatčeni.

Později je policisté propustili, protože McGregor nechtěl podat žádnou oficiální stížnost na policii a na sociálních sítích se již šíří vyjádření zatčených členů o tom, jak jsou se svým napadením Ira spokojeni.

Tentokrát však na chvíli zapomeneme na včerejší souboj a vrátíme se zpět do minulosti, kdy Nurmagomedov ani nesnil o tom, že se stane šampiónem lehké váhy ve světoznámé organizaci UFC.

Jako mladý Rus tvrdě pracoval na tom, aby se zalíbil svému otci, který zažil ty nejtěžší chvíle ve válce, a tak se díky němu skamarádil s medvědím mládětem. Postupem času se z nich stali parťáci a Khabib používal medvěda i jako sparing partnera při wrestlingu.

Na videu můžeš vidět, že některé pohyby zůstaly bojovníkovi dodnes. Pravost nahrávky potvrdil před pár lety samotný Khabib a otec Abdulmanap pouze konstatoval, že v dětství jeho syna nebylo nic zajímavějšího, čemu by se mohl věnovat, takže Khabib testoval svůj charakter a netrénoval své bojové dovednosti.

Doporučeno
„Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal „Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal 25. června 2024 v 10:00


Domů
Sdílet
Diskuse