Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 9:31
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Quavo vydal jedno z nejočekávanějších alb roku. Kromě Drakea nebo Cardi B hostuje i Madonna

HUDBA
Uložit Uložené

Na jedné ze skladeb ostře odpovídá narážkám od Nicki Minaj.

Quavo ohlásil svůj první sólový projekt Quavo Huncho před několika týdny a čekání nám zpříjemnil hned několika perfektními videosingly, jako například Lamb Talk, Workin Me s raperkou Saweetie, která se objevila i na albu, nebo Bubble Gum.

Po nepříliš vydařeném albu Culture II se skupinou Migos, které však i přes nedostatky díky skladbám jako NarcosWalk It Talk It nebo Stir Fry obsadilo vrchní příčky ve všech žebříčcích, Quavo čelil výzvě nabídnout fanouškům plnohodnotný projekt ani ne rok po vydání toho předešlého.

Kromě toho Quavo představuje aktuálně nejvyhledávanějšího interpreta a objevil se snad na všech důležitých projektech probíhajícího roku. Krok s ostatními však se svým sólovým albem udržel, dokonce si už po prvním slyšení dovolíme tvrdit, že jde o jeden z nejlepších rapových počinů posledního období.

Abstraktní, až psychedelický cover naznačuje, v jakých tónech se bude album nést

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by QuavoHuncho (@quavohuncho) on

Extravagantní raper tedy očekávání fanoušků naplnil a jeho deska o délce více než hodinu překypuje dokonalostí. Jednotlivé skladby se sice nesou zejména v monotónních táhlý melodiích, avšak díky vhodným hostům dokáží udržet tvou pozornost během celého alba.

Quavo vydal jedno z nejočekávanějších alb roku. Kromě Drakea nebo Cardi B hostuje i Madonna
Zdroj: Jeff Kravitz / Getty Images

Hned jedna z prvních skladeb – Huncho Dreams – se vyjadřuje k tvrzením Nicki Minaj na jejím albu Queen, konkrétně na záležitosti Barbie Dreams. Quavo byl jedním z množství jmen, které Nicki na skladbě zmínila, a zcela otevřeně jí odpovídá ostrými bars.

No „FEFE,“ I skeet-skeet („FEFE“) on yo' face ass (Face ass, brrt-brrt)
Called up Huncho to come tap that ass (swear)

Nicki (Nicki), do you love me?
Why you crying? (Why?)

Nejvýraznější skladbou na albu je však bez potřebné diskuse Champagne Rosé se zasněnou melodií od legendární zpěvačky Madonny, ze které tě v dobrém slova smyslu vytrhne klasický přísný projev Cardi B. Trio odvedlo na flétnovém instrumentálu opravdu perfektní práci.

Kromě nich se na albu vyskytují rapeři 21 Savage, Drake, Saweetie, která by měla s Quavem údajně tvořit pár, kolegové ze skupiny Migos Takeoff a Offset, stále populárnější Lil Baby a Travis Scott. Na exotické záležitosti Swing se setkali zpěvačka Normani a zpěvák Davido. Album uzavírá přímo božská skladba Lost s Kid Cudim.

Domů
Sdílet
Diskuse