Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 8:16
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Luxusem protkaný čtyřpokojový byt na jedné z nejlepších adres v Praze

KULTURA
Uložit Uložené

Výjimečnost této nemovitosti je doplněna jednou z nejprestižnějších adres v centru města.

Elegantní byt s výhledem na Staré Město a Pražský hrad dokončený v nejvyšší kvalitě je situován v 6. podlaží secesní budovy s bohatě zdobenou fasádou. Svěží interiér vytvořený studiem OOOOX zaujme na první pohled svým jedinečným designem a citem pro detail.

Dominantou právě dokončeného klimatizovaného apartmánu je jihozápadně orientovaný 115 m² velký obytný prostor s vysokým stropem. Hlavní roli zde hraje jídelna – místo pro rodinná a přátelská setkávání, spojená s nadstandardní kuchyní. K prostoru přiléhá zimní zahrada a pracovna na vyvýšené galerii s působivými výhledy na Pražský hrad a okolní dominanty.

Hlavní ložnice tvoří jeden celek s koupelnou se solitérní vanou (WC a šatna jsou odděleny). Druhá ložnice je s en-suite koupelnou a vestavěnými skříněmi, třetí ložnice má šatnu. Z prostorné vstupní haly dále vedou dveře na hostinskou toaletu a do technické místnosti/šatny.

Interiér nesoucí rukopis architekta Martina Moravce ze studia OOOOX je vybaven značkovým nábytkem a designovými doplňky. Součástí plně vybavené kuchyně se spotřebiči Miele je například vinotéka nebo varná deska s integrovanou digestoří, pracovní deska je z italské slinuté keramiky Laminam, která vyniká odolností a barevnou stálostí.

Stejný materiál byl použit i v koupelnách. Podlahy jsou dřevěné stejně jako špaletová a ateliérová okna. Ta jsou stíněna elektrickými předokenními žaluziemi. Interiérové dveře jsou bezfalcové v historizujícím stylu, vstupní dveře bezpečnostní, na zimní zahradu vedou posuvné dveře Schuco.

Byt je vybaven inteligentním systémem, zabezpečovacím zařízením a plynovým kotlem. Dobře udržovaný dům s výtahem. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty nebo v blízkém hotelu Intercontinental, kde jsou k pronájmu garážová stání.

Dům z přelomu 19. a 20. století stojí naproti Španělské synagoze a pár kroků od Pařížské ulice. Lokalita poskytuje komfort veškerých služeb, množství oblíbených restaurací, značkových butiků, kvalitních lahůdkářství i kulturního vyžití. Zastávka tramvaje je vzdálena jen pár kroků, v pěším dosahu je i stanice metra linky A Staroměstská. Procházkou přes most lze dojít do rozlehlých Letenských sadů.

Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Celková plocha: 218 m²

Cena: Na vyžádání (pan Peter Drahokoupil)

Domů
Sdílet
Diskuse