Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 11:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

V Red Dead Redemption 2 dostaneš odměnu za zabití člena Kukluxklanu

TECH
Uložit Uložené

Rockstar ví, jak vyvolat emoce.

Red Dead Redemption 2 se nebojí kontroverze. Nakonec, jde o hru od Rockstar Studios, autorů Grand Theft Auto. Objevily se už problémy s tím, že hráči zabíjejí feministky a také jsme informovali o trollování podporovatelů teorie o ploché planetě Zemi. Nejnověji se podíváme na jednu z nejvtipnějších situací ve hře.

V otevřeném světě jsou tři scénky související s Kukluxklanem. I když v roce 1899 ještě nevypadaly tak jako ve hře, je to úplně jedno. Setkání s klanem jsou ve hře zcela náhodná a odehrávají se na okraji lesíků či ve volné přírodě. Já osobně jsem natrefil jen na první a nedaří se mi najít ty zbývající. I proto jsem se rovnou podíval na YouTube a užil si to.

Poprvé je vidíme večer, kdy se snaží zapálit kříž, což ale nedopadne úplně nejlépe. Podruhé se společně s jejich vedoucím snaží zvednout kříž, ale ten je zjevně až příliš těžký. Potřetí jsou zase zklamaní z toho, že se na setkání mnoho členů nedostavilo.

Nejvíce se zabavíš, když se do scének nebudeš zapojovat a necháš členy KKK, aby se zesměšnili sami. Rockstar z nich dělá pěkné tupce, což se nám nesmírně zamlouvá. Ba co víc, hráče za jejich zabíjení ještě odměňuje. Ve hře se sice zabíjení lidí mimo mise trestá snížením karmy. Nicméně, v případě zneškodnění rasistů ti hra karmu zvýší. Nádherný detail.

A teď šup šup, zapínej hru. A nebuď smutný, pokud na KKK ve hře nenarazíš. Nachází se v ní totiž pár desítek podobných a skvělých náhodných momentů. Pokud tě zajímá, jak hra obstála v naší recenzi, klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse