Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2018 0:18
Čas čtení 0:00
Luke the Bearded Duke

Animovaný Spider-Man přinese hned několik verzí pavoučího hrdiny. Mezi nimi i výjimečné prasátko nebo anime robota

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější sneak peek a plakáty nám představují statečné superhrdiny.

O Spider-Man: Paralelní světy jsme už něco napsali a naše články najdeš tady. V naší redakci se s tímto snímkem spojují vysoká očekávání a předpovědi, že půjde o nejen jeden z nejpovedenějších animáků, ale i komiksových počinů tohoto roku.

Nahrává tomu jedinečná vizuální stránka filmu, dějová synopse, skvělé herecké, resp. hlasové obsazení a dosavadní trailery, klipy či plakáty. A právě s další z ukázek nás nedávno potěšilo studio Sony, které stojí za produkcí a distribucí snímku.

Pokud pravidelně sleduješ naše stránky, tak ti je dávno jasné, že populárního Petera Parkera na postu pavoučího superhrdiny vystřídá méně známý Miles Morales. Po smrti Petera v jeho vesmíru se Miles podle klasické Spider-Man šablony musí vypořádat s běžným životem teenagera a novou odpovědností ochránce města New York.

Nový sneak peek nám však představuje i další z řady hrdinů v pavoučím kostýmu. Ti pod hrozbou kolize a zničení jejich paralelních světů spojí síly s Milesem, aby odvrátili katastrofickou hrozbu, ale také aby pomohli mladému protagonistovi vypořádat se s jeho novými schopnostmi a nebezpečím, které přinášejí.

V hlavní roli Milese se představí Shameik Moore a ve vedlejších rolích mu sekundují Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Liev Schreiber či Nicolas Cage. V první cameo roli po smrti se objeví i Stan Lee.

Spider-Man: Paralelní světy slibuje strhující akci, nálož zdařilých vtipů, ale také řádnou dávku emocí a sytou porci propracovaný detailů pro náruživé fanoušky. Vypadá to tak, že má studio Sony na dlani skvělou pecku a my se nemůžeme dočkat.

Do našich kin snímek zavítá už 13. prosince. A abychom si čekání zkrátili ještě o malou chvíli, nepřehlédni naši galerii s plakáty jednotlivých verzí Spider-Mana.

Domů
Sdílet
Diskuse