Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2018 12:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ježíš s virtuální realitou na očích. Nejhlubší umělecký hudební projekt roku patří Václavu Roučkovi

HUDBA
Uložit Uložené

Člen seskupení VR/Nobody chystá vydání alternativního projektu. O husí kůži se postarají i samotné ukázky.

Václav Rouček je sice členem alternativního dua VR/Nobody, ale závěr roku se rozhodl věnovat sólové tvorbě. Talentovaný zpěvák ti dokáže svým hlasem na počkání způsobit husí kůži a jeho tvorba je specifická v první řadě procítěnou čistotou a muzikálností, čímž se dokáže od většiny snadno odlišit.

Dnes vydané EP dostává název Víra a podle Vaškových slov v rozhovoru pro Queens jde o slovní hříčku. Sice není věřící, ale přesto velmi duchovní. Titul spojuje iniciály jeho jména a zkratku virtuální reality, k čemuž následně ještě vymyslel cover Ježíše s VR headsetem na očích. Hlouběji snad už jít nešlo.

O obálku se postarala talentovaná Daphna  Eremina.

Ježíš s virtuální realitou na očích. Nejhlubší umělecký hudební projekt roku patří Václavu Roučkovi
Zdroj: www.instagram.com

Jak nasvědčuje název, celý projekt se tentokrát ponese v českém jazyce a najdeš na něm šest skladeb. O hudební produkce, texty, vokály, a dokonce i nahrávání se postaral samotný autor a živé nástroje na jednotlivých skladbách doplnili JAF 34, Pavel Brůček a Terezie Kovalová.Za skvělým zvukem stojí zvukový inženýr D.Kop ze studia Mike Roft.

Fyzické EP Víra si můžeš předobjednat na oficiální stránce slashlove.cz společně s limitovanou kolekcí crewnecků, ale právě dnes si ho zároveň můžeš poslechnout na streamovacích službách. Už po prvním poslechu můžeme konstatovat, že Vaškovi se podařilo vydat umělecké dílo hodné pozornosti a zároveň ještě připomínáme, že včera spatřil světlo světa atmosférický vizuál se skladbou Kamení.

Celý projekt Víra už najdeš například na Spotify.

Domů
Sdílet
Diskuse