Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2018 11:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sleduj, jak Rytmus třikrát skončil na kolenou. Silným úderům Marpa odolával všech 6 kol

SPORT ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Zkušenější bojovník Marpo si právem odnáší vítězství, o kterém musely rozhodnout až body. Sleduj sestřih nejsledovanějšího boxerského zápasu v Česku a na Slovensku.

Včerejší večer v podání organizace XFN byl velkým sportovním svátkem pro všechny nadšence bojových sportů. Viděli jsme mnoho kvalitních MMA zápasů, knokauty v prvním kole, tvrdé údery a show, která je neodmyslitelnou součástí těchto večerů po vzoru těch zahraničních.

Suverénně nejočekávanějším byl však souboj českého a slovenského rapera, kteří se rozhodli změřit si síly v boxu. Pro oba to byl první zápas v této disciplíně a pro Rytmuse zároveň první vůbec, a tak favorit předem jasný. Napověděl tomu i celý průběh zápasu, přičemž po prvním oťukávacím kole bylo ještě všechno otevřené.

Rozhodnutí přišlo v tom druhém, když Marpo přepnul na vyšší obrátky a jeho údery nabíraly na intenzitě. Pan Páťa se opakovaně dostal v rámci zápasu do existenčních problémů a třikrát přišlo odpočítávání, po kterém by následoval konec. Po třetím zásadním úderu Marpo dokonce vyplivl chránič na zuby, protože považoval zápas za ukončený.

Rytmus se však zvedl a náročný zápas uhrál do úplného konce v 6 kolech. Fanoušci viděli souboj plný sportovních momentů a domácí Marpo si odnesl cenné vítězství na body. Pokud jsi náhodou neměl možnost zápas sledovat, na YouTube se již objevilo několik záznamů.


Klíčové druhé kolo, kde musel Rytmus třikrát vstávat ze země po tvrdých úderech, začíná v čase 4:51.

Domů
Sdílet
Diskuse