Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2019 9:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hráči Barcelony předvedli trapné divadlo. Simulace Busquetse a Cillessena přišla ve stejnou chvíli

SPORT
Uložit Uložené

Barcelona včera prohrála s Levante.

Katalánský gigant FC Barcelona se včera večer představil v zápase královského poháru proti Levante. Na trávník vyběhli hráči Barcelony bez svých největších hvězd jako Messi a Suárez, což se projevilo i na předvedené hře.

Do poločasu prohrávala Barcelona už 2:0 a situace se nezlepšovala. Až pár minut před koncem proměnil Coutinho penaltu, díky které se skóre snížilo a stalo trochu přijatelnějším do odvety.

Kromě bídného výkonu však hráči Barcelony stihli předvést i trapnou simulaci. Rozhodčí nastavil v prvním poločase jen minutu, v jejímž rámci Levante získalo rohový kop. Barcelonskou brankovou čáru chránil brankář Cillessen společně se Sergiem Busquetsem a když se mezi nimi a útočícím hráčem objevil menší kontakt, oba okamžitě padli na zem.

Video vyvolalo vášně na portálu Reddit, kde samozřejmě většina lidí simulování odsoudila, ale našli i se komentující, kteří si všimli, že Cillessen dostal loktem do hrudi a Busquets zřejmě rukou do oblasti genitálií.

Zajímavě však vyznívá, že Busquets se po pádu na zem držel zejména za hruď a Cillessen se zase tvářil, jako kdyby ho udeřili do hrudi kladivem, ale po pár vteřinách už byl na nohách bez jakýchkoliv problémů. Co si myslíš ty?

Domů
Sdílet
Diskuse