Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2019 11:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B twerkuje první ligu jako tygřík. Sleduj rekordní počet objemných tancujících zadků

HUDBA
Uložit Uložené

City Girls a Cardi B se v novém klipu odvázaly víc, než by bylo zdrávo. Už však chápeme Offsetovo naříkání.

 

Ještě v listopadu spatřila světlo světa skladba Twerk a společně s ní soutěž o nejlepší tanec zadkem na světě. City Girls vyzvaly ženy, aby se zapojily do výzvy, která spočívala v tom, že si přišly zatančit do videoklipu. Ten se samozřejmě těšil obrovskému úspěchu, na čemž má obrovskou zásluhu i jedna ze dvou nejslavnějších raperek Cardi B.

Dívky, která si do videoklipu přišla zatančit, ve skutečnosti zároveň soutěžila o 50 tisíc dolarů a ty nám do komentářů klidně napiš, která se ti líbí nejvíce. Hlavní aktérky se také nenechaly zahanbit, nechaly si udělat bodypaint jako zebra a tygřík a ukázaly, jak umí rozhýbat své zadky. Říká se, že se třesou doteď.

Více se už ale dozvíš v samotném vizuálu, který mimochodem není úplně vhodný k tomu, aby sis ho pouštěl mezi kolegy v práci. Jasně, že nás neposlechneš, ale upozornili jsme tě.

Domů
Sdílet
Diskuse