Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2019 11:44
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Fotbalový napi*u swag aneb jak utrácet statisíce za nechutné oblečení

Fotbalový napi*u swag aneb jak utrácet statisíce za nechutné oblečení
Zdroj: @neymarjr / @cristiano / @paulpogba
MÓDA
Uložit Uložené

Po téměř dvou letech ti přinášíme opět pohled na hráče, kteří by velmi chtěli, ale jednoduše jim to nejde.

Názory prezentované v článku nejsou názory celé redakce. Dané materiály slouží výhradně k edukativním účelům a v případě, že jsi zastáncem některého ze stylů uvedených níže, nemusíš svůj šatník podpalovat. Úplně postačí, když si sáhneš do svědomí. Děkujeme.

Ještě předtím, než se zaměříme na diskutabilní vkus fotbalistů, rádi bychom dali do pozornosti články z opačného soudku. Například, jaký bude oděvní průmysl v roce 2019 nebo co se nosí v ulicích známých světových metropolí během posledních dní.

Fotbal a móda je spojení, které ve většině případů představuje jistou dávku kontroverze či nevkusu. Chtě nechtě se tak z hráčů nejpopulárnější hry na světě stalo synonymum pro špatné oblékání a my se na to po téměř dvou letech podíváme. Určitě si ale nezapomeň prohlédnout ani předchozí výběr.

Kvalitního materiálu se za uvedené období nasbíralo více než dostatek, a to jsme se přitom snažili vytáhnout jen známější jména. V následujících řádcích tedy najdeš Neymara, Paula Pogba, Karima Benzemu, ale i Cristiana Ronalda.

Jak jsme již několikrát zmiňovali, vkus si za peníze nekoupíš a právě jmenovaní sportovci jsou toho jasným důkazem. Je totiž zbytečné vlastnit kousky od známých módních domů, pokud je nedokážeš správně zkombinovat nebo prostě špatně pochopíš aktuální trendy. Samostatnou kategorií je pak předvádění se v modelech s co nejvýraznějším logem i tam, kde to není nutné, ale toho si určitě všimneš i sám při prohlížení následujících záběrů.

Článek je věnován lidem, kteří módou žijí a řeší ji tak, jako ostatní například automobily, technologie a podobně. V případě, že tě daný obsah nezajímá, zkus jinou kategorii, kde si přijdeš na své.


Začínáme zlehka Leošem Neymarem Jr. v bílém kožichu. Asi nemusíme uvádět, proč je to nevkusné a komické. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by EneJota neymarjr (@neymarjr) on

Brazilský kouzelník však s hravostí překonává sama sebe i dalším outfitem velmi bizarního vzhledu. Potisk se zvířecím vzorem je zrádnou záležitostí a obléci si hned dva kousky vyžaduje pořádnou dávku odvahy a nulovou sebereflexi. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by EneJota neymarjr (@neymarjr) on

Lord Nicklas Bendtner je zvláštní osoba nejen po fotbalové stránce, kde si navzdory všemu stihl zahrát v barvách Arsenalu, Juventusu či dánské reprezentace. 

31letý zakončovatel bohužel kontinuálně skáče z jednoho trendu na druhý a i přesto, že do oblékání vkládá nemalé finanční prostředky, jen málokdy dokáže vkusně zkombinovat jednotlivé kousky. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner14) on

Opět dokonalý příklad toho, že velké množství vzorů nevypadá dobře. Nic na tom nemění ani fakt, že kalhoty pocházejí z dílen Tom Ford a vrchní díl se pyšní štítkem Valentino. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner14) on

Nošení zimní čepice v průběhu letních měsíců je nepochopenou záležitostí, kterou má v oblibě příliš mnoho lidí... 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicklas Bendtner (@bendtner14) on

Všichni dobře víme, že platy fotbalistů se pohybují v astronomických výšinách, ale proč mají potřebu to promítat do oblékání? Paul Pogba a jeho Gucci kreace doplněna o MCM ruksak, který je zcela v pořádku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Kolekce Louis Vuitton x Supreme způsobila málo vídané šílenství, kterému podlehl i záložník Manchesteru United. Líto nám je také džínů Balmain situovaných neuvěřitelně nízko.

Domů
Sdílet
Diskuse