Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2019 13:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tupac žije, je zpátky ve studiu a chystá nové skladby, prohlásil syn Suge Knighta. Raperovi hledá producenta

HUDBA
Uložit Uložené

Mladý podnikavec chce na Tupacovi zřejmě trochu vydělat.

Možná si vzpomínáš na bizarní prohlášení syna blízkého kamaráda zesnulého Tupaca Shakura, který před pár měsíci na Instagramu zveřejnil příběhy o tom, jak Tupac ve skutečnosti nezemřel, ale žije v Malajsii.

Od té doby už uběhlo několik měsíců, během nichž byl Suge J. Knight, syn Suge Knighta, ticho a události blíže nekomentoval. Tehdy dokonce prohlašoval, že ho po zveřejnění informací o Tupacově životě chtějí nechat zabít, ale zřejmě šlo jen o promyšlený marketingový trik.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/?? Coming soon.

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Svědčí o tom fakt, že Suge J. Knight se v této chvíli snaží oživit legendární vydavatelství Death Row Records, které nazval New Death Row. Ve výmluvných zprávách svým fanouškům vzkázal, že Tupac nejenže žije, ale ještě ho dostal i do studia.

Od lidí chtěl, aby mu pomohli s hledáním nejlepšího možného hudebního pro producenta pro Tupaca, protože legendární raper prý chystá nové skladby.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Nejdříve si sice lidé mysleli, že Suge J. Knight si jen utahuje a vyhrabal starší nevydané hudební díla Tupaca, která se bude snažit přizpůsobit dnešní době a poslat do éteru, avšak slova „I got Tupac back in the studio“ hovoří o tom, že raper prý opravdu žije a chce se vrátit na scénu.

Bizarní příspěvky vzali s rezervou i followeři na sociální síti, ale mladý muž zdůrazňuje, že nejde o žádný žert.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Looking for the best producer for Pac. #newdeathrow #sugejknight

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Otec mladého podnikavce Marion Hugh Knight Jr., jehož zřejmě znáš pod jménem Suge Knight, si momentálně odpykává 28letý trest odnětí svobody za zabití člověka, když ho v roce 2015 přejel autem a z místa činu ujel.

Suge byl kdysi velmi blízkým přátelům Tupaca, a tak se jeho syn zřejmě snaží přesvědčit veřejnost, že právě on je osobou, na kterou by se raper obrátil, kdyby se chtěl vrátit z mrtvých. Kdyby opravdu žil, bylo by mu dnes 47 let.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Suge J Knight (@sugejknight),

Domů
Sdílet
Diskuse