Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2019 19:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák Ondřej Jarůšek

20 nejočekávanějších her roku 2019 zdobí návrat herních legend a velkolepé akce

20 nejočekávanějších her roku 2019 zdobí návrat herních legend a velkolepé akce
Zdroj: Bend Studios/Sony
TECH
Uložit Uložené

Crash, Resident Evil, Metro či Devil May Cry. Rok 2019 ovládnou dlouholetí králové videoher.

Sice trochu pozdě, ale přece. V lednu nás i tak provázelo herní sucho, což ukončil až vynikající Resident Evil 2 (recenzi ti přineseme už brzy). Po něm následovalo Kingdom Hearts III, kterého se po letech fanoušci konečně dočkali. Závěr ledna je tedy neuvěřitelně silný, no a jinak tomu nebude ani po zbytek roku. Představíme ti tedy 20 her, na které se v redakci těšíme nejvíce.

Vynechali jsme přitom řadu indie her, neboť jsou spíše na samostatný článek. Stejně tak jsme vynechali i PC exkluziv... oh, vždyť to jsou vlastně jen indie a malé tituly, takže nic. Pokud v článku čekáš Death Stranding či The Last of Us Part II, které mají šance ukázat se už tento rok, nepotěšíme tě. Zaměřili jsme se pouze na tituly s potvrzeným datem vydání (ať už konkrétní, nebo jen 2019), takže zde nenajdeš ani Nioh 2, FFVIIR a mnohé další tituly, o jejichž vývoji již víme.

1. Metro Exodus, 26.  února (PS4, Xbox One, PC) – 4A Games

Metro je jednou z těch značek, které se mezi tuzemskými hráči vždy těšily vysoké oblibě. Původní díly se pro mnohé staly naprostým kultem a bylo asi jen otázkou času, kdy nám autoři ze studia 4A Games naservírují nový přírůstek do série. A ten čas je konečně tady.

Jednou z hlavních novinek pro chystané pokračování bude o poznání větší důraz na otevřenost a míru svobody. Tvůrci se nechali slyšet, že titul bude dávat v určitých částech vzpomenout i na koridorové tunely příznačné pro původní díly, nicméně celkové pojetí hry bude podstatně méně lineární.

20 najočakávanejších hier roka 2019 zdobí návrat herných legiend a veľkolepej akcie
20 najočakávanejších hier roka 2019 zdobí návrat herných legiend a veľkolepej akcie

To samozřejmě pro zaryté milovníky prvního a druhého dílu může být do jisté míry mínusem, nicméně pravdou zůstává, že pro sérii nastal čas se posunout někam dát a s tím jde ruku v ruce i větší otevřenost, která je dnes zkrátka v módě.  

Co se příběhu týče, tak v něm budeme sledovat výstup hlavního hrdiny Arťoma z podzemí metra ven na povrch a jeho následnou cestu napříč celým zdevastovaným Ruskem. To je zahlceno děsivými bestiemi a zmutovanými zvířaty, s nimiž se budeme muset popasovat.

Je taky třeba vyzdvihnout celkové audiovizuální zpracování, kterým se hra pyšní na zveřejněných ukázkách. Hra vypadá a zní jednoduše nádherně a i to je jeden z důvodů, proč si Arťomovo nové dobrodružství rozhodně nenecháme ujít.

2. Anthem, 22. února (PS4, Xbox One, PC) – Bioware

Pokud máte partu kamarádů a zálibu ve sci-fi žánru, Anthem by mohl být titulem právě pro vás. V této graficky našlapané online akci od zkušeného týmu z BioWare budeme totiž po boku dalších hráčů (půjde však hrát i sólo) brázdit otevřený svět s dechberoucími sceneriemi, kde naše síly prověří zdejší přerostlá monstra.

V létání po světě stejně jako v boji nám budou pomáhat speciální obleky zvané Javelins, které budou podle svého druhu dělit hráče do různých tříd.

Jak již bylo zmíněno, vrhnout se do akce můžete i v single-playeru, ale například jako v případě Destiny bude velká část zábavy spočívat právě ve hraní s ostatními hráči, nejlépe s přáteli.

Teď u nám ale nezbývá než čekat, jestli se BioWaru podaří zase jednou trefit do černého.

3. Devil May Cry 5, 8. března (PC, PS4, Xbox One) – Capcom

Návrat jednoho z králů hack'n'slash žárnu po 11 letech. Capcom staví své legendární značky znovu na piedestal a po úspěchu Monster Huntera (jde o jejich vůbec nejprodávanější titul), úžasném remaku Resident Evil 2 a Danteho nových dobrodružstvích už asi všichni s malou dušičkou hledíme na Dino Crisis.

Ještě předtím však bude muset DMC 5 na sebe vydělat. O to se má postarat hned trojice hratelných postav. Samozřejmostí je Dante, ale vrátí se i Nero, tentokrát s krátkými vlasy, a objeví se taky tajemný nováček V se svými magickými schopnostmi. Gameplay konečně projde pořádnými změnami, což série už nutně potřebovala.

Těšíme se ale hlavně na příběh (konečně se dostaneme za události nešťastné dvojky) a Danteho hlášky. Bossové také působí jako pořádná výzva. Vzhledem ke kvalitě, jakou se Capcom v posledním období prezentuje, věříme ve skvělé pokračování.

4. Sekiro: Shadows Die Twice, 22. března (PlayStation 4, Xbox One, PC) – From Software

Tvůrci ze studia From Software přechází od nekompromisní série Dark Souls k nové značce, která už nebude tolik nesmlouvavá jako dřívější práce autorů, nicméně opět na nás čekají různorodá monstra, propracovaný bojový systém a v neposlední řadě také intenzivní boss fighty.

Příběhově se bude titul odehrávat v Japonsku v období Sengoku během 16. století, přičemž protagonistou se stane nindža jménem Sekiro, který chce vykonat pomstu na jednom z místních samurajů. Postava hlavního hrdiny je tedy předem dána a nebudeme si vytvářet vlastní, jako tomu bylo právě v případě zmiňovaného Dark Souls.

Jedním ze zajímavých prvků hry, jenž si zaslouží vyzdvihnout, je například hák, kterým hlavní hrdina disponuje a který mu bude pomáhat jak v boji, tak i při průzkumu prostředí. K mání ovšem bude mít naše postava ještě několik dalších vychytávek.

Tvůrci v minulosti již několikrát dokázali, že jsou schopni vytvořit opravdové herní klenoty, které dokážou pobláznit miliony fanoušků po celém světě. Doufejme tedy, že to bude platit i u jejich nového titulu.

5. Mortal Kombat 11, 23. dubna (PS4, Xbox One, PC, Switch) – NetherRealm Studios

Zlámané kosti, utržené končetiny a hektolitry krve. Přesně v takovém duchu se ponese nejnovější část oblíbené bojovky od mistrů žánru z NetherRealm Studios, kteří na konto chystaného pokračování série Mortal Kombat prohlásili, že se bude jednat o nejbrutálnější díl vůbec. A to jednoznačně potvrzují i dosud zveřejněné ukázky.

Opět se můžeme těšit na plejádu známých postav, jejichž řady rozšíří i zcela noví bojovníci. Jednou z hlavních novinek pak bude možnost vytvářet si vlastní variace jednotlivých postav, kterým kromě outfitů budeme moci měnit i kusy výbavy či různé útoky. Prostoru na experimentování tak bude více než kdy dříve a díky tomu si budeme moci upravit své oblíbence co nejvíce podle svého herního stylu.

Z potvrzených informací také víme, že příběhově hra bude přímo navazovat na událost z konce předchozího dílu, a kromě toho má mít novinka dokonce hned několik různých konců, což zní určitě zajímavě.

A jak se sami můžete přesvědčit, po grafické stránce hra vypadá naprosto senzačně a je vidět, že s brutálními útoky a nechutnými fatalitami si autoři zase jednou vyhráli a opět je pozvedli na novou úroveň. Pokud se tedy bude Mortal Kombat 11 hrát stejně dobře jako se na něj kouká, budou fanoušci bojovek slavit Vánoce už na jaře.

6. Days Gone, 26. dubna (PS4) – SIE Bend Studio

Když byly před pár lety na veletrhu E3 představeny první záběry z nové hry od Sony, světu spadla čelist. Titul Days Gone se chlubil vskutku nevídaným množstvím detailů a takřka nekonečnou hordou Freakerů, před kterou jako by nebylo úniku.

V tomto postapokalyptickém open-worldu se ujmeme role bikera jménem Deanon St. John, který se už dva roky snaží přežít v neutěšeném světě, jenž zpustošila globální pohroma. A jak už tomu tak bývá, kromě nakažených Freakerů nám zde půjdou po krku i další přeživší, kteří stejně jako vy bojují o drahocenné suroviny.

Autoři slibují dynamické počasí, střídání denního a nočního cyklu (což má vliv i na vlastnosti samotných Freakerů) a v neposlední řadě také možnost plnit mise různými způsoby, jako například za využití stealthu. Počítat můžeme taky s možnostmi úpravy Deanonovy motorky, které bude možné upravit výkon, výdrž, vzhled a podobně.

Z dosavadních ukázek vypadá Days Gone rozhodně velmi zajímavě a jsme proto zvědaví, jak povedená hra se z toho nakonec vyklube. Původně měla hra vyjít již v únoru tohoto roku, nakonec byla ale o pár měsíců posunuta, tak snad se autorům podaří ten čas navíc využít co nejlépe.

7. Rage 2, 14. května (PS4, Xbox One, PC) – Avalanche Studios

Představte si svět, kterému vládne chaos a po pádu asteroidu jej obývají krvežízniví mutanti. Právě takovou nevlídnou vizi budoucnosti nám přestavuje série Rage, která v očekávaném pokračování míru šílenství a akce posouvá ještě dál, než tomu bylo u jedničky.  

Rage 2 se bude odehrávat 30 let po událostech z prvního dílu a potkáme se zde nejen s řadou nových tváří, ale i s několika starými postavami. Prim bude hrát především rozlehlý otevřený svět, úpravy postavy a samozřejmě bláznivé přestřelky, do kterých se zapojí například i buginy či gyrokoptéry,

Proti Far Cry New Dawn tak stojí skutečně těžký soupeř a bude jistě zajímavé sledovat, které z těchto dvou her se podaří postapokalyptické řádění ztvárnit lépe. Osobně jsme však spíše zvědaví na novinku od Avalanche Studios.

8. Crash Team Racing, 21. června (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) – Beenox

Po úspěchu remasterované trilogie Crashe se tak nějak očekávalo, že Activision zkusí i Spyra a pravděpodobně i Crash Team Racing. Dnes už máme Spyra dávno na pultech (a daří se mu i v prodejích), přičemž remake CTR nás potěší už v létě.

20 najočakávanejších hier roka 2019 zdobí návrat herných legiend a veľkolepej akcie
20 najočakávanejších hier roka 2019 zdobí návrat herných legiend a veľkolepej akcie

Dočkáme se stejných, avšak vyleštěných a vylepšených tratí, tanců, designu postav a mnohého dalšího. No prostě CTR na steroidech. Pokud jsi někdy hrál původní verzi, dobře víš, kolik zábavy s přáteli tě čeká u remasteru. Samozřejmostí je local co-op v podobě splitscreenu až pro 4 hráče a v první řadě online multiplayer, což je pro sérii novinkou. Další nové možnosti ve hře budou odhaleny později.

9. Ori and the Will of the Wisps, 2019 (Xbox One, PC) – Moon Studios

V letošním roce si na své přijdou také fanoušci plošinovek. Blíží se totiž vydání očekávaného pokračování úspěšného titulu Ori and the Blind Forest, kterým autoři z Moon Studios všem před pár lety jednoduše vytřeli zrak. A vše zatím nasvědčuje tomu, že podobně by tomu mohlo být i u chystané novinky.

V Ori and the Will of the Wisps se můžeme těšit na nové dobrodružství malé roztomilé bytosti, která se mimo jiné pokusí odhalit svět za hranicemi kouzelného lesa, ve kterém žije. Vlastníci nejvýkonnější herní mašiny Xbox One X si hru budou moci navíc vychutnat v maximální možné kvalitě. O naprosto opojný vizuální zážitek však jistě půjde i v případě klasického Xboxu či PC.

10. MediEvil, 2019 (PS4) – Other Ocean Interactive

Kdo by nemiloval starou klasiku od Sony, v níž se mečem ohání nemrtvý rytíř sir Daniel Fortesque ve snaze nastolit mír v zemi a zároveň odčinit své dávné hříchy. Je to tak, MediEvil se po dlouhých letech vrací zpátky a my se jeho příchodu ze záhrobí jednoduše nemůžeme dočkat.

Původní hra z roku 1998 nám stejně jako milionům dalších hráčů po celém světě přirostla ihned k srdci a dovedete si tak asi představit radost, jakou jsme měli, když došlo k oznámení chystaného remasteru. Po Crashovi a dráčku Spyrovi to tak bude další legenda, která spatří světlo světa v moderní předělávce.

Pokud jste tak dosud neučinili, můžete se pokochat gameplayovými ukázkami, které ukazují, jak výraznou změnou si hra po těch letech prošla. Je skoro k nevíře, jak ten čas letí.

11. The Outer Worlds, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – Obsidian Entertainment

Jsou zde nějací fanoušci her Fallout: New Vegas či Pillars Of Eternity? Pokud ano, máte důvod k radosti. Právě autoři těchto výborných her totiž chystají nové RPG z pohledu první osoby, které zavede hráče do sci-fi univerza, v němž (jak se z odlehčeného tónu hry zdá) bude o zábavu postaráno.

Jednat se má o čistě singleplayerový zážitek, který stejně jako dřívější práce tohoto talentovaného týmu nabídne velkou míru svobody při řešení různých úkolů. V tomto jsou ostatně autoři odborníky na slovo vzaté, takže o kvalitu hry v tomto směru strach nemáme ani v nejmenším.

Víme také to, že ve hře nenajdeme žádné lootboxy ani mikrotransakce, se kterými se v posledních letech bohužel tak trochu roztrhl pytel. Pro hráče je to tedy jednoznačně dobrá zpráva a my se budeme s napětím těšit, až na vlastní kůži vyzkoušíme, jakou pecku si pro nás studio připravilo tentokrát.

12. Dreams, 2019 (PS4) – Media Molecule 

Dreams může být klidně herní událostí (nejen) této generace. Novinka od tvůrců Little Big Planet, na které budou v době vydání pracovat asi až 6 či 7 let, bude nepochybně stát za to. V Dreams tě čeká kratší singleplayerová kampaň, která tě připraví na to hlavní. Vytváření vlastních her a příběhů.

Tvůrci nabídnou hráčům téměř nekonečné množství nástrojů pro tvoření her, ať už půjde o plošinovky, příběhovky, hororovky, walking simulátory nebo racingovky. Fantazii se skutečně meze nekladou. Už po několika dnech bety totiž hráči vytvořili část legendárního PT od Kodžimy či scénku z Dead Space. A v některých případech byly ty ukázky téměř identické.

Nechceš čekat na remaky a porty starých legend? Neboj se, šikovní tvůrci v Dreams ty hry vytvoří pro všechny a zdarma. Vše, co vytvoříš, budeš totiž moci sdílet s hráči všude po světě. Neumíme si ani představit, jak bude vypadat knihovna Dreams po pár měsících či roku. Ten potenciál je skutečně gigantický.

13. Luigi’s Mansion 3, 2019 (Switch) – Nintendo EAD alebo Next Level Games

Jedničku od Nintenda jsme nehráli, ale dvojka od Next Level Games nás už neminula a považujeme ji za jednu z nejlepších her, jaké jsme na 3DS hráli. Je zábavná, místy dokáže nabídnout výzvu a Luigi umí místy i pobavit.

Gameplay zahrnující chytání duchů a zjišťování slabin bossů je chytlavý. Ideálně se podařilo i samotné ovládání a délka obou her vystačí i těm náročnějším hráčům. Momentálně o trojce kromě traileru nemáme žádné informace a nevíme ani to, které studio ji vyvíjí.

14. Life is Strange 2, 2019 (PC, PS4, Xbox One) – Dontnod Entertainment

Jsem jeden z mála lidí, které první série LIS neposadila na zadek. Příběh, časové paradoxy a zvraty, které jsme viděli ve filmech již dlouhá léta předtím, lidé velebí, jakoby s nimi přišlo právě studio Dontnod. Hratelnost sama o sobě není nijak revoluční a někdy až stereotypní, ale příběh jako takový společně s postavami mohou za to, že jsem zvedal palec nahoru.

Od druhé série mám však větší očekávání a jelikož již nebude pracovat s tolika „vypůjčenými“ koncepty a nápady z jiných médií, může se mi líbit víc. Krátký prequel s názvem The Awesome Adventures of Captain Spirit (hra je zdarma, takže neváhejte a sáhněte po ní) mě na hru velmi navnadil a podle prvních dojmů z úvodní epizody to začíná velmi dobře. Příběh se tentokrát zaměří na dva bratry, kteří opustí domov a vydají se na cesty po USA.

15. Warcraft 3: Reforged, 2019 (Mac, PC)  – Blizzard Entertainment

Sérii Warcraft snad nikomu nemusíme představovat. Legendární značka z portfolia Blizzardu se zapsala do historie jako jedna z vůbec nejúspěšnějších real-time strategií všech dob, což platí zejména pro třetí díl, který si hráči oblíbili nejvíce. A právě ten se nyní vrací zpět na scénu v nablýskaném grafickém provedení.

Jak tým ze studia Blizzard uvedl, Warcraft 3: Reforged bude obsahovat kompletně nové modely postav a prostředí, chybět nebude oblíbený World Editor, multiplayer s moderním matchmakingem a balíček pochopitelně nemůže postrádat ani datadisk Warcraft 3: The Frozen Throne.

Co dodat, milovníci této nesmrtelné klasiky asi nemají nad čím přemýšlet. Lepší návrat do zlaté éry žánru RTS si už zkrátka asi přát nemůžeme.

16. Gears of War 5, 2019 (Xbox One, PC) – The Coalition

Xbox to má tuto generaci opravdu těžké, ale může si za to sám. Nic nám ale nebrání v tom, abychom se těšili na světlou budoucnost. Microsoft nakupuje studia a jedno velké vytváří od píky, takže se na next gen skutečně těšíme. Čeká nás totiž velký souboj exkluzivit mezi Xboxem a PlayStationem, i když všichni dobře víme, kdo má stále kvalitnější first party studia.

Kromě novinek však Xbox staví i na své legendy, mezi které jednoznačně patří i nesmrtelná série Gears of War. Ta se vrátila tak trochu nečekaně čtvrtým dílem, regulérním pokračováním trilogie Markuse Fenixe. S čistým svědomím jsme v recenzi hře udělili 9/10. Škoda, že singleplayer byl tak krátký a skončil zrovna v nejlepším.

Doufáme tedy, že pětka nabídne bohatší příběh. Zároveň doufáme, že se Delta Squad v čele s Markusem dostane do popředí, protože noví protagonisté zdaleka nemají na hrdiny původní trilogie. Více ti napoví gameplay trailer.

17. Wolfenstein: Youngblood, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – Machine Games

Bethesda má velkou smůlu. Jejich iniciativa zachraňme singleplayerové hry dostala na frak, když prodeje Prey, Dishonored, Evil Within 2 i Wolfenstein: The New Colossus propadly. Co mají tyto hry ještě společného? Obrovskou kvalitu a herní mechanismy, které nenajdete nikde jinde. Obzvláště líto mi je Evil Within a Wolfensteina. Série, které milujeme.

Naštěstí, Bethesda nedala B. J. Blazkowiczi sbohem a chystá regulérní třetí díl (určitě půjde o cross-gen titul) s multiplayerovými prvky. Příběh se musí dokončit a nás to po geniální dvojce velmi těší. Ještě předtím však přijde co-op experiment, ve kterém budeme hrát za Blazkowiczova dvojčata v budoucnosti. Hra nabídne local i multiplayer co-op, což nás jako fanoušky lokální kooperace nesmírně těší. Nakonec, od A Way Out nic podobného nevyšlo.

18. Star Wars: Fallen Order, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – Respawn Entertainment

EA doslova šlape po své licenci na Star Wars hry. Fakt netušíme, co si Disney myslelo, když jim ji svěřilo do rukou. Že by miliony vydělané z mikrotransakcí? Za celé ty roky EA zrušilo více Star Wars her, než jich reálně vyprodukovalo, no a ani ty, které vyšly, za mnoho nestály. Blamáž s Battlefrontem 2 připomínat nemusíme. Jedinou hrou, v jejichž kvalitu ještě věříme, je tedy titul Fallen Order od Respawnu.

Jde o tvůrce vynikající série Titanfall, která by neměla minout ani jednoho fanouška sci-fi či FPS. Bohužel, o hře nemáme žádné další informace, ale to se již brzy změní. Zbývá nám doufat, že EA se nebude Respawnu plést do vývoje a znovu to nepokazí. Respawn by v ideálních podmínkách měl doručit skvělou hru.

19. Doom Eternal, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – id Software

Sice trochu později, než jsme čekali, ale druhý Doom přece jen dorazí. Reboot se podařil na jedničku a Bethesda tak ráda odklepla vývoj dalšího dílu. Ten se ponese v podobném stylu, akorát bude platit sequelové pravidlo větší, dražší a epičtější. V tomto případě to asi nikomu nebude vadit. Podíváme se na několik různých planet, nepochybně i do samotného pekla a čekají nás jak noví nepřátelé, tak i zbraně a bossové.

Novinkou je i postupný rozklad nepřátel podle toho, kolik jim dáte do těla, či lákavý démonický meč prezentovaný již v traileru. Alespoň dvakrát za generaci nějakého toho Dooma s bezmyšlenkovitým zabíjením démonů a řezáním jejich vnitřností potřebujeme.

20. Surge 2, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – Deck13

Existuje množství klonů či titulů inspirovaných Soulsborne žánrem. Nám osobně velmi sedlo The Surge. Oplývalo sice slabším level designem a ne až tak pestrým prostředím, ale bavil nás combat a všechny herní mechanismy včetně usekávání končetin nepřátel, ze kterých jste se následně vylepšovali.

Náročnost je také mírně nižší než v případě Souls her, což nám jen vyhovovalo, ale nenechte se zmást. Hra tě dokáže stále náramně frustrovat a některé sekce ti budou určitě dělat problémy. Dvojka přidá mnohé funkce a zapracuje na požadavcích hráčů, přičemž nás pošle do zcela odlišného prostředí. Pokud máte rádi výzvy, zábavný gameplay a futuristické prostředí, zkuste jedničku nebo si rovnou počkejte na dvojku.

Hororový bonus: The Dark Pictures, 2019 (PS4, Xbox One, PC) – Supermassive Games

O tom, že Supermassive Games umí vyrábět skvělé horory, nemůže být sporu. Přesvědčit jsme se o tom mohli u jejich úspěšného titulu Until Dawn, který přinesl jednak kvalitní mrazivý zážitek a jednak zajímavý příběh plný důležitých rozhodnutí. A podle stejné formule se bude řídit i jejich nadcházející několikadílní série The Dark Pictures.

První díl ponese název Man of Medan a jak již víme, odehrávat se bude na lodi plné duchů a temných bytostí. Středobodem celého příběhu přitom opět bude partička mladých kamarádů, kteří se náhle ocitnou uprostřed boje o přežití. A o tom, kdo z něj vyvázne bez úhony a kdo naopak zemře, rozhodně hráč svými volbami.

Tento přístup se autorům v minulosti osvědčil, takže můžeme jen doufat, že se jim dřívější úspěch podaří zopakovat. Vše zatím nasvědčuje tomu, že by se mohlo jednat o velmi zábavnou jízdu, nechejme se tedy překvapit.

VR Bonus: Blood and Truth, 2019 (PSVR) –  SIE London Studio

VR má před sebou ještě dlouhou cestu, zvláště PSVR, jejíž hardware má oproti konkurenci své nevýhody. Na druhé straně, Sony investuje nejvíce do softwaru, tedy her. Tolik exkluzivit a vynikajících VR her nenajdete na žádné jiné VR platformě a nezdá se, že se něco bude měnit. Už tento rok nás od tvůrců VR Worlds a Singstar série čeká akční FPS Blood and Truth. Mělo by se nést v podobném duchu jako jejich VR demo London Heist.

Nám se velmi zamlouvalo a viděli jsme jeho potenciál. PSVR navíc potřebuje pořádné FPS s kvalitami klasické AAA hry. Bloond and Truth nabídne plnohodnotnou kampaň, zřejmě i nějaké ty samostatné výzvy, příběh a my doufáme, že i nějaké revoluční VR prvky, jak tomu bylo u Astro Bota.

Domů
Sdílet
Diskuse