Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2019 21:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Když vejde Dalyb do klubu, maloměšťáci jsou z toho v pí, od 2014 chodí po New Yorku s Tekashim. Sleduj nový Karlův klip

HUDBA
Uložit Uložené

Karlo vydává nový track, kde hostuje Dalyb z FCK THEM a Nik Tendo za Milion+.

Ještě v neděli na streamovacích službách přistála novinka s názvem Grappa, takže minimálně ti skalní fanoušci už velmi dobře vědí, o čem to dnes bude. Jde o skladbu v podání Karla z Milion+, který si na pomoc zavolal i kolegu z vydavatelství Nik Tenda a také Dalyba ze spřízněného labelu FCK THEM.

Všichni tři mají velmi blízko k pomyslné nové škole, ale každý z nich zároveň nabízí něco jiného, a tak jde o zajímavé spojení. Kluci si už tradičně ulítají na reprezentativních textech, takže neočekávej nic hlubokého. Zároveň jsme se nyní dočkali i videoklipu od @riko_ceko, který nás tentokrát vzal do klasické retro herny a na parkoviště za pražské SaSaZu.

Karlo má v roce 2019 v plánu vydat i finální pokračování trilogie, které by mělo nést název 999 a obsahovat 27 skladeb. Nechal se také slyšet, že videoklipy bude nyní vydávat každý měsíc, takže se máme na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse