Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2019 9:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder si připomíná vraždu Kuciaka. Dočkáme se sólového alba?

HUDBA
Uložit Uložené

Wondy se rozběhl a fanouškové už spřádají konspirace o tom, zda bychom se konečně mohli dočkat celistvého projektu.

Boy Wonder se před týdnem přihlásil o slovo se skladbou Ukáž mi lásku, kterou doprovázel i šílený videoklip. Původně jsme si mysleli, že Wondy se nám chtěl pouze připomenout se skvělým nápadem. Vše však nasvědčuje tomu, že se rozhodl rok 2019 zasvětit aktivitě, jelikož při příležitosti jednoho roku od zavraždění investigativního novináře se slovenský člen Ty Nikdy hlásí o slovo opět. 

Novinka Stále vládze je popisem nepříjemných událostí z minulého roku z pohledu jednoho z nejlepších slovenských lyriků, který si v žádném případě nebere servítky. O všem mluví na rovinu a kritizuje i svou neznalost.

Zároveň jsme se dočkali jednoduchého, ale výmluvného vizuálu od Mystiky, který s Boy Wonderem spolupracoval už vícekrát. O hudební produkci se postaral DJ Fatte a vokály doplnila Katka Ščevlíková. Otázkou už jen zůstává, zda opravdu oblíbený raper z Trnavy chystá dlouho očekávané (i avizované) album.

Domů
Sdílet
Diskuse