Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2019 7:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad Oskar Almássy

Lady Gaga a Bradley Cooper zazpívali na Oscarech srdceryvný duet Shallow

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka a herec dojali miliony lidí.

Na moment, kdy si vedle sebe sednou Lady Gaga a Bradley Cooper, čekaly na předávání Oscarů miliony lidí. Za poslední týdny se hodně napsalo o vztahu, který si oba vypěstovali mimo kamery, což umocnilo ještě i oznámení, že zpěvačka zrušila své zásnuby a rozešla se s přítelem.

Lady Gaga společně s Cooperem nezklamali ani na samotném udílení, kdy společně ruka v ruce vyšli na pódium, zpěvačka se usadila za klavírem a Bradley začal zpívat. Postupně se vystoupení změnilo na srdceryvný a dojemný zážitek, což oba umocnili ve chvíli, kdy si sedli za klavír oba, obličeje měli ve vzdálenosti několika centimetrů a před sebou jen jeden mikrofon.

Za svůj výkon si od publika, které parádně dotvářelo emotivní atmosféru, vysloužili obrovský potlesk a jak si nemohli nevšimnout diváci u televizních obrazovek, po přestávce se stalo něco nevídaného.

Vystupující se po pár minutách vrátili na svá místa, na což publikum zareagovalo ještě jedním obrovským standing ovation. Jak konstatovali lidé na sociálních sítích, nic podobného na předávání Oscarů nikdy neviděli.

Zpět
Sdílet
Diskuse