Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 9:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy

HUDBA
Uložit Uložené

Ani nejznámější interpreti se nevyhnou depresím, důležité je si však uvědomit, že něco není v pořádku a vyřešit to dospěláckým způsobem.

Justina Biebera sice široká veřejnost v minulosti vnímala jako jakýsi produkt amerického hudebního průmyslu, ale dnes už víme, že po umělecké i lidské stránce je na tom mnohem lépe, než mnoho současně aktivních interpretů. V minulém roce se zasnoubil a sám mluvil o tom, že prožívá perfektní období svého života. Už déle se však na veřejnost dostávají fotografie, z nichž nám bylo jasné, že něco není v pořádku.

Před pár týdny dokonce přidal na svůj Instagram příspěvek, kde veřejnost poprosil, aby se za něj modlila a konkrétně mělo jít o jeho zdravotní stav. Přiznal totiž, že se léčí kvůli depresi, což v žádném případě nelze brát na lehkou váhu, právě naopak. Dokonce píše, že se cítí odpojený od okolního světa a velmi zvláštně.

Přiznat v dnešní době jakékoli psychické problémy zvláště v případě celebrity je více než zásadní věc, neboť ti, které trápí, se nejčastěji bojí mluvit veřejně. Justin Bieber tak ukázal, že je silnou osobností, a zatímco se rapeři uchylují k drogám, on podstupuje léčbu, díky čemuž by se mohl v dohledné době vyléčit.

Nyní jsme se dočkali i dalšího příspěvku, ve kterém Justin v první řadě odpovídá na nespočetné žádosti o další album, to zatím poslední totiž spatřilo světlo světa ještě v roce 2015.

Začíná tím, že hudbě zasvětil prakticky celé mládí. Již během Purpose Tour v roce 2016 se necítil šťastně a uvědomuje si, že si lidé nezaslouží smutného vystupujícího, který ze sebe na pódiu nedá všechno, když si už za lístek zaplatí. Avizuje tedy, že si od hudby dává na jistý čas pauzu, chce se věnovat rodině, být dobrým otcem a vyřešit psychické problémy, které jsou v jeho nitru zakořeněné.

Stále však cítí, že dokáže být kvalitním interpretem a my věříme, že je jen otázkou času, kdy přijde comeback ve velkém stylu. Zatím Justinovi držíme palce a ještě jednou vyjadřujeme velkou úctu za to, že je ochoten o své depresi a jejím řešení mluvit veřejně. 

Domů
Sdílet
Diskuse