Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 19:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus je zpět, Conor McGregor oznámil konec v MMA. Uplynulý týden byl plný návratů i konců

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

V nejnovějších Freshnews se však dozvíš i o novinkách z filmů, módy nebo hudby.

Pravidelný přehled novinek z domova i ze světa s titulem Freshnews máme připravený i dnes, přičemž tě ním tentokrát bude provázet dvojice Martin a Krištof. Kluci si připravili tématicky rozmanitou dávku aktualit a nebudou chybět bizarnosti i kousek nostalgie. Suverénně největší přešlap posledního týdne má na kontě televize Prima, která odvysílala velmi nemístný vtip odkazující na teroristický útok na Novém Zélandu.

Nejvíce nás potěšil Rytmus, který splnil slib a po menší pauze se vrátil do studia, odkud nyní posílá novou skladbu v rámci nové série Bengorovky. Jak již napovídá název, atmosférou se budou nové tracky podobat období kolem roku 2006, kdy třetina Kontrafaktu vydávala své debutové sólo, které je do dnešního dne jedno ze dvou nejlepších alb, jaké kdy na Slovensku vyšly.

Velkým překvapením je nedávné vyjádření Conora McGregora, který oznámil, že ukončuje svou MMA kariéru. Otázkou však stále zůstává, zda náhodou nejde o dobře promyšlený marketingový tah, aby mohl v budoucnu ohlásit velký comeback. Co myslíš?

Domů
Sdílet
Diskuse