Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2019 12:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber: Selenu pořád miluju, v mém srdci bude navždy, ale jsem bláznivě zamilovaný do Hailey

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák nepřestává překvapovat svými upřímnými výpověďmi na sociální síti.

Zpěvák Justin Bieber v posledních dnech překvapil své fanoušky upřímností na Instagramu. Nejdříve uznal, že kvůli depresi nemá z hudby takovou radost jako kdysi, a tak si na nové album budeme muset počkat. Chtěl by se nejdříve dostat do psychické pohody, protože už na koncertním turné Purpose v roce 2016 nebyl šťastný.

Když se před pár měsíci oženil se svou přítelkyní Hailey Baldwin, množství fanoušků odmítalo vztah přijmout. Prý se chce tímto způsobem pouze pomstít Seleně Gomez, se kterou se sice rozešli před dlouhými lety, ale podle fanoušků ji i tak stále miluje. Justin proto neváhal a pod jeden z takových provokativních komentářů napsal vlastní odpověď.

Doporučeno
Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy Justin Bieber se nebude věnovat hudbě. Chce být dobrým otcem, album vydá, až vyřeší své psychické problémy 27. března 2019 9:46

Rozzlobilo ho, že mu lidé posílají otřesné komentáře útočící zejména na Hailey. Jeho manželce dokonce lidé vyhrožují v komentářích, vysmívají se jí, že Justin se i tak nakonec vrátí k Seleně, a tak nastal čas vyjasnit situaci.

Bieber nejdříve odsoudil fakt, že si někdo založí profil jen k tomu, aby mohl nadávat cizímu člověku. Každý logicky smýšlející člověk podle něj dokáže pochopit, že když svůj život v manželství zasvětil Hailey, nemá potřebu se vracet ani pomstít Seleně.

„Selenu jsem miloval a stále ji miluji, navždy bude mít místo v mém srdci, ale jsem bláznivě zamilovaný do mé manželky a právě ona je tou nejlepší věcí, která se mi kdy v životě stala, tečka.“

Justin doplnil, že o takových příspěvcích napovídá hodně už jen to, že dokáží několik hodin ze svého dne věnovat psaní nenávistných komentářů na internetu. Prý už na podobné vzkazy nikdy neodepíše a fanouškům vzkázal, ať si ze zprávy udělají screenshot a všude ho šíří. Na nenávist nemá zbytečnou energii, zakončil.

Justin Bieber: Stále milujem Selenu, ale do
Justin Bieber: Stále milujem Selenu, ale do Zdroj: Justin Bieber/Instagram
Domů
Sdílet
Diskuse