Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2019 14:36
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Slovák Jozef Kabaň opouští tým BMW a stává se šéfdesignérem značky Rolls-Royce

Slovák Jozef Kabaň opouští tým BMW a stává se šéfdesignérem značky Rolls-Royce
Zdroj: REFRESHER / MARTINZMARTINA
TECH
Uložit Uložené

Ke změně na postech v rámci BMW Group dochází poměrně nečekaně.

Po necelých dvou letech, co Jozef Kabaň odešel z postu šéfdesignéra značky Škoda a putoval do BMW, dochází k další změně. Světoznámý designér pocházející ze Slovenska totiž poměrně nečekaně mění opět svůj tým.

BMW Group reorganizuje oddělení designu, čímž se snaží o další krok směrem k udržitelné a užší organizační struktuře. Jozef Kabaň proto převezme britskou značku Rolls-Royce, která patří pod křídla BMW Group. Hlavou designového týmu se stane s účinností od 1. dubna 2019.

Namísto slovenského designéra se na post hlavy značky BMW postaví Domagoj Dukec, který byl hlavním designérem pro modely BMW i a BMW M. Šéfem designérů celé skupiny BMW však zůstává Adrian van Hooydonk.

Reorganizace designu BMW Group je signálem budoucí orientace značky. Nová struktura má zajistit vyšší účinnost, rychlost a reakci v procesech designu. Nové odpovědnosti budou určovat směr designu pro jednotlivé značky a sladí je s budoucími požadavky.

Slovák Jozef Kabaň opúšťa tím BMW a stáva sa šéf dizajnérom značky Roll-Royce
Slovák Jozef Kabaň opúšťa tím BMW a stáva sa šéf dizajnérom značky Roll-Royce Zdroj: https://www.skoda-storyboard.com/en/search/?filter%5Bsearch%5D=kabaň
Domů
Sdílet
Diskuse