Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 9:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Raper Nipsey Hussle byl zastřelen na ulici v Los Angeles

HUDBA
Uložit Uložené

Konspirace hovoří o tom, že za jeho smrtí by mohl být vyšší zájem lidí, kteří nechtějí, aby byly zveřejněny podrobnosti o léčiteli jménem Dr. Sebi.

Americký rap utrpěl další obrovskou ztrátu. Ještě během 31. března byl před svým obchodem s oblečením chladnokrevně zastřelen populární Nipsey Hussle, který si vysloužil i nominaci na Grammy a během své kariéry měl možnost pracovat po boku těch nejlepších. Na konto si připsal i několik ikonických hitů, jeho kariéra však končí tragédií.

Podle dostupných informací portálu HotNewHipHop na Nipseyho zaútočili z auta přímo v ulicích Los Angeles a dohromady ho postřelili 6krát, přičemž zásahy dostali i další dva lidé, pravděpodobně jeho známí. Zraněním jako jediný podlehl, ale obzvlášť hrozivý je i příběh s touto nešťastnou událostí.

Jen pár minut před střelbou ještě Hussle stihl přidat tento příznačný tweet, ve kterém píše, že má silné nepřátele.

Zahraniční interpreti se už se známým raperem loučí a příspěvky o něm již přidaly i kapacity jako Drake, ASAP Rocky nebo Pharrell Williams. Média zároveň přicházejí s prvními konspiracemi, co se vlastně mohlo stát. Pravdou zůstává, že Nipsey je už déle zapletený v ne zcela jasném případě týkajícím se dokumentárního filmu, kde měl hlavní roli hrát jistý Dr. Sebi.

Hodně se o něm neví, ale má jít o samozvaného léčitele, který prý dokonce znal lék na AIDS. Dr. Sebi zemřel ještě v roce 2016, měl však po sobě zanechat i dokumenty o tom, že se na jeho smrti podílela vláda. Jde však jen o nepotvrzené konspirace, které by zatím nikdo neměl považovat za fakta.

Nipsey byl zároveň členem gangu Crips, a i když neexistuje mnoho informací o jeho konfliktech s Bloods, i tato skutečnost může mít s jeho zastřelením souvislost.

Domů
Sdílet
Diskuse