Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2019 17:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pamatuje si Orion natáčení klipu Já to říkal? Sleduj, jak vznikl jeden z největších hitů PSH

HUDBA
Uložit Uložené

Vladimir 518, Mike Trafik a Orion nám povyprávěli a ukázali, jak vznikl banger Já to říkal.

Se seriálem Jak vzniká hit jsme sice rozjeli loni, šlo však jen o takové intro před tím, co chystáme. V následujících měsících ti přineseme záběry z různých českých i slovenských studií, kde společně s producenty a interprety zrekonstruujeme ty nejpopulárnější hity.

Doporučeno
Jak vznikl banger 713 od Sergeie Barracudy? S novým videoseriálem jsme se podívali do jeho studia Jak vznikl banger 713 od Sergeie Barracudy? S novým videoseriálem jsme se podívali do jeho studia 17. července 2018 17:10

Ještě v závěru minulého roku jsme navštívili i kluky z PSH přímo v Trafikově Starworks studiu, které se již nachází na nové adrese společně s celým ústředím labelu Bigg Boss.

Společně s Orionem a Vladimirem 518 se vrátili do roku 2014, kdy vznikl hit Já to říkal. Kromě samotného vzniku hudební produkce nás zajímaly i informace o klipu a kluci si vzpomněli na pár vtipných příhod z natáčení. Dozvíš se tedy to, co jsi do dnešního dne nikdy neměl možnost slyšet.

Do komentářů nám klidně napiš, k jakým hitům bychom se ještě podle tebe měli v rámci tohoto seriálu vrátit a my uděláme vše pro to, aby se to stalo.

Domů
Sdílet
Diskuse