Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. července 2018 17:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak vznikl banger 713 od Sergeie Barracudy? S novým videoseriálem jsme se podívali do jeho studia

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Představujeme nový producentský seriál, v rámci nějž budeme mapovat vznik těch největších skladeb českého a slovenského rapu.

V rámci rozvoje našeho YouTube kanálu jsme už déle zvažovali nový videoseriál, který by dokázal diváky nejen pobavit, ale i trochu poučit. Jelikož máme zároveň přirozeně velmi blízko k české a slovenské rapové scéně, tušili jsme, že kromě seriálu Refresher Backstage oceníte i další sondu do jejího fungování.

Představujeme vám tedy sérii Jak vzniká hit a zároveň i debutový díl, do kterého jsme si pozvali ostravského rapera Sergeie Barracudu. Tomu bychom ještě jednou chtěli poděkovat, že se nebál být úplně prvním interpretem. Zároveň jsme mu dali možnost vybrat si banger, který před kamerou rozebere a jsme rádi, že jsme se dočkali právě věci 713 ze stejnojmenného projektu.

Jak jistě víš, člen Azurit Kingdom se kromě rapu věnuje i tvorbě beatů, takže v tomto případě podrobně ukázal celý postup při tvorbě a jako bonus i živě zarapoval. Dozvěděli jsme se něco více o použitých nástrojích, významech textu a mnoho dalších zajímavostí.

Do komentářů nám napiš, jaký track bys chtěl vidět v některém z následujících dílů.

Domů
Sdílet
Diskuse