Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 11:05
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Posádka Ryanairu nařídila matce, aby přestala kojit své dítě

Posádka Ryanairu nařídila matce, aby přestala kojit své dítě
Zdroj: Commons.wikimedia.org/Anna Zvereva
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Čtyřicetiletá Rachel Duffy si z letu z Portugalska do Velké Británie odnesla nepříjemný zážitek.

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair řeší další incident. Během letu z Portugalska do Británie poručil člen posádky cestující Rachel Duffy, aby přestala kojit svého sedmiměsíčního syna. Podle serveru Independent se incident odehrál při vzletu, kdy žena začala své dítě kojit, aby mu ulevila od změny tlaky v kabině. Stevard nad ní měl stát a čekat, než s kojením přestane a převlékne se.

Doporučeno
Ryanair létá za 130 Kč, a přesto ročně vydělá 39 miliard korun. Jak fungují tyto nízkonákladové aerolinky? Ryanair létá za 130 Kč, a přesto ročně vydělá 39 miliard korun. Jak fungují tyto nízkonákladové aerolinky? 15. února 2019 17:29

Nepříjemná situace ženu překvapila, neboť při letu z Manchesteru, který absolvovala 10 dní předtím, na palubě letadla stejné společnosti taktéž kojila, a nikdo jí to nezakázal. Zpáteční let pro ni ale byl přehlídkou ponížení. Situace se zákazem kojení se totiž opakovala ještě jednou během přistávání. „Mám kvůli tomu úzkosti z létání a určitě už znovu nebudu cestovat s Ryanairem,“ nechala se slyšet.

Mluvčí letecké společnosti se k situaci vyjádřil pouze tak, že kojící matky jsou na palubách společnosti v každém případě vítány.

Domů
Sdílet
Diskuse